Summa sidvisningar

tisdag 1 mars 2011

Städ dag!!

Inför våra födelsedagar i veckan så gäller det att städa idag och inte stöka till det sedan ,när allt är klart!!Så min lilla Janne får väl stå där ensam och övergiven ett tag.

Vi har oxså varit och handlat ,så nu är kylskåpet fullt med godbitar.

Har även varit i centrallager B och hämtat hem lite quiltar inför våra syträffar på torsdag.Apelquiltarna skall sy fyrarutan,och vi i KviltSYstrarna gör en repris på frimärket.

Detta med städning är väl sisådär kul,,skönt iaf när det hela är klart.

Idag fick jag ett mysigt samtal från Anna,


där vi talade om hennes kvilt träff den 19 mars i bygdegården.Jag skall vara med  där och ha en demonstration  och behövde då lite mera tyg.(håller på och syr lite alster till detta))

Till denna träffen kommer oxså Anna-Pia  Godske Rassmusen och har workshops i Kulan vid fotbollsplan.En mycket intressant inslag,,för oss i kviltvärlden.
Hon kommer säker att presentera sin nya bok Flowerpower patchwork,där oxså.En underbar bok tycker jag!!!

Det är alltid så roligt att få ett samtal från Förslöv eller någon annanstans ifrån och pratat om just sin hobby ,tyger, böcker  ,mm.Har man ingen lust innan att skapa,  så får man då,,En stor  inspiration efter samtalet,och det kan jag behöva idag!!

Nej nu till dammsugaren och så lite i magen ,,,så får vi se vad denna dagen bjuder på ,även om Janne inte får vara med!!!


Denna bukett skickar Kjell och jag till våran sonhustru Kicki som fyller år idag!!Grattis på dig och ha en bra dag!!!Tisdagskramar från Bambi!!

6 kommentarer:

pialuttan sa...

Så härligt du har det! Jag har skurit lite scraps ett par dar, beställt en ny bok och sökt min dr...Det gnager i lederna men solen hälsar på oss var dag så det får man ju glädjas åt! kram

evaj sa...

Du är tapper du ,Pia,,solen gör oxså att man blir lite gladare,,,tyvärr är det bara dis här!!
Må så gott och Bamsekramar

Wivi sa...

En riktigt gråmulen dag i huvudstaden. Hörde på radion att våren kommer hit den 20 mars. Lång tid att vänta, suck.
Vilken härlig bukett. Den blir man glad av.
Kram

Carmen sa...

Nä fy sjutton vad trist det är att städa. Det blir förstås så förbaskat fint efter och man känner sig så nöjd.
Kom nu ihåg att, om du redan köpt boken så ta den med så hon kan skriva i den. Det är kul att ha böcker som är signerade, de blir lite speciella.
Kram

Carmen sa...

Glömde skriva att buketten var underbart vacker. Jag är en stor fan av tulpaner. Tror det kan ha att göra med att den påminner att ljusare och varmare tider är på väg.
Kram

Gerd Johansson sa...

Hej!
Jag har sytt ett sängöverkast som är 2,25X2.25 m, men jag vet inte hur jag ska klara av att kvilta det stora överkastet. Kanske har jag tagit mig vatten över huvudet. Vet du om man kan lämna in det någonstans (jag bor i Huddinge utanför Stockholm) och få hjälp med quiltningen så att det blir snyggt. Jag har sytt mittpartiet med 4 x 4 block, vardera 35x35 cm. Mönstret är Ohio Staar. Kanterna runt om är av den ljusa bottenfärgen med en stjärna i varje hörn. Jag klarar nog inte att quilta på maskin i alla fall.
Med vänlig hälsning
Gerd
e-post: ge.jo@bredband.net