Summa sidvisningar

söndag 10 april 2011

Bus!!


I slutet av förra veckan passerade min blogg 15,000 besökare.Många av Er noterade detta och grattade mig..Och jag vill här och nu passa på och tacka er alla!!
Jag lovade att försöka hitta på ett litet bus,när jag kom hem från Butiken Annalunda..Nu är jag ju hemma igen och här kommer buset!!Jag tänker  lotta ut en Corner trimmer av Marti Michell.Denna mallen är sponsrad av Anna.

En sådan där bra ha mall vet ni,,som ligger på skärmattan och användes då och då till bl.a flygande gäss.Jag vill gärna ha saker som är fiffiga  och passar in i min lilla scrapsvärld!!(just nu har jag en stor burk med mallar som är tillskurna och väntar på att bli sydda))

För ni ska få vara med på utlottningen vill jag att ni givetvis kommenterar men oxså  berättar ..vilken teknik ni tycker bäst om att sy...och varför....skriver ni dessutom en rad på era bloggar får ni två lotter!!

Jag drar den lycklige vinnaren på torsdag14/4 mellan mina syträffar någon gång mellan 14.00-15.00.Lycka till mina vänner och Kramar

18 kommentarer:

Ann-Christin sa...

Självklart att jag vill vara med på ett litet bus. Köpte mallen av dig i Förslöv, så jag har redan sett nyttan av den. Ligger tillsammans med 2½ square linjalen på skärmattan. Men som sagt, jag har en kompis som definitivt skulle behöva en.
Petar in ett PS i min blogg, så fler kan hitta din utlottning!

Annicka i Fors sa...

Bus och utlottningar är alltid kul ... har inte kommit så långt i mitt quiltande så jag har börjat använda speciallinjaler ännu men skulle vara kul att prova... gillar att sy ihop småbitar till stora bitar det blir ju nästan inget spill att slänga och det är kul ... lägger en länk på min sida ... så fler hittar till utlottningen!

Wivi sa...

Verkar vara en fiffig mall. Gillar gäss och whirly giggles (rätt stavat?). Tycker att det blir fina kviltar av dem.
Ska skriva en rad på min blogg.
Kram

Immi sa...

Självklart vill jag testa denna lilla sak...Skulle faktiskt inhandlat den på symässan i Malmö men där var den slut! Så den fanns i mina tankar:O)) Är dock inte så säker på att sy flygande fåglar, men med denna kanske spetsarna finns kver! ska skriva om det på min blogg också.

Anonym sa...

Verkar var en trevligt mall som man kan använda när man skär i ordning scraps för har man det skuret går det ju som undan när man syr.Favvo just nu scraps,kvadrater o väskor.

Angelica i Gammelstad

Marianne´s hantverk sa...

Känner inte till mallen,men aldrig försent att lära nytt. Klart jag vill delta i buset.
Skriver på min sida om Ditt bus.
Kram

Anonym sa...

Vem är inte full i bus! Gillar att sy ihop remsor som sen skärs efter olika sätt, för att sen sys ihop igen. (Lät lite rörigt!)Kan bli fantastiska mönster.
Kram, Gunilla G

Kerstin sa...

Bus är uppiggande! Och det behöver jag för närvarande (fick tråkigt besked om min svärson).
Allra mest gillar jag applikation, men att sy av scrap är jättekul! Eller remsor... Nej, jag kan inte bestämma vad som är roligast - beror på humöret!
Jag lägger en länk på min sida så du blir dränkt i deltagare i utlottningen!

Carmen sa...

En sådan har jag varit lite spekulant på men har inte riktigt bestämt mig ännu för att köpa en så självklart vill jag vara med i utlottningen.
Jag skriver en rad på min blogg också, då hittar kanske någon ny hit till dig och kan läsa om allt roligt du skriver om.
Kram

Monica sa...

hej,
jag har en hel del Marti mallar, för de är så fiffiga. Så då är det klart att jag vill vara med på ditt bus.
Favoritteknik, då måste jag fundera.....jag förstår inte riktigt vad du menar, men jag listar lite principer.
1. syr mest i inch
2. provsyr och övar mycket
3. syr för att det är skoj inte för att bli färdig
4. Försöker ha öppet sinne........
kram Monica

Carmen sa...

Glömde skriva i mitt inlägg så det får bli ett tillägg.
Jag gillar att sy med remsor. Det är kul att se hur man kan vända och vrida och få ut olika mönster beroende på hur jag skär dem.
Kram

Anonym sa...

Alltid kul med utlottningar speciellt om det är "tygrelaterat".
Remsor som sys ihop och sedan skärs igen, blockhus, flygande gäss, vet egentligen vilket som är roligast. Allt är lika kul. Använder cm-linjal och inch-linjal, har ej använt några andra speciallinjaler. Men är nyfiken på det mesta. Hälsn. Gittan

Immi sa...

Oj då, jag glömde visst att tala om vad jag helst syr i....:O)) och för tillfället eftersom jag var på en kurs för dig, så blir det mest remsor, fyrkanter och rester....men upptäcker att det minsann inte är så lätt att sy exakt med alla dessa små, små bitar...men skam den som ger sig..

Kikki Ragnarsson sa...

Det är alltid kul med utlottningar och bus, ni är så duktiga och påhittiga - så klart att jag vill vara med :-) Jag syr just nu allra helst av scraps, men är periodare. Remsor har länge varit favoriten men nu har jag bestämt att jag ska skära ner allt överblivet till remsor eller rutor direkt utan mellanlandning i de stora scrapslådorna. Det går inte precis som jag har tänkt men jag är en bit på väg.

Unknown sa...

Det får nog bli blockhusrutan. Antingen med fyra lika sidor eller bara huller om buller. Jag har redan en alldeles egen triangellinjal. Dock väldigt osliten, ännu. Kram jenny

JaneGardner sa...

Kul med bus! Hunter Star är min favorit för tillfället. Har linjalen så jag hoppas någon annan får vinna den.
Kram/vivianne

cina sa...

Hej klart man gillar bus !!!!!
jag sy vad som helst tycker allt är kul broderar mycket med min syamskin gör jag .just nu så syr jag ett scrap täcke jättekul . Men ver inte hur jag ska quilta det ,
Kram och ha en bra dag Cina

Anonym sa...

Det är klart vi gillar bus hoppas på tur. Grattis till dig.
Kram EvaM