Summa sidvisningar

måndag 19 december 2011

Vad sysslar jag med??

Jaha det kan man undra.....Jag har länge drömt om att bara få göra ,,skära,sy och sedan se ,vad det hela blir.En överraskning!!!Ni vet när man är så där godissugen,,man kan gå över vad som helst för att få lite favvisgodis.Väl hemma stoppar man hela munnen full och bara äter och njuter.

Så har jag nu gjort i några dagar med mina scraps...men givet sytt och inte ätit...Varje gång en topp har blivit färdig har det varit en överraskning!!Inte alltid till belåtenhet ,,men ....

Jag har bara tagit ,skurit och sytt i ren ""hysteri"" och det har varit så roligt.Ett vansinne kanske ,,men som sagt kul har det varit.Att få leka i min ålder är helt OK!!!
Man är ju inte äldre än man känner sig....

Nu har jag fått ut denna längtan att bara få göra och jag  inser att det blev ju inte de vackraste quiltar ,,men för mig så var denna leken helt nödvändig.
Så idag skall bara den sista toppen monteras och quiltas.
Jag tror att många av er känner igen en hel del tyger!!!


En del prover som legat länge ,länge tillsammans med mina favvis scraps 2,5x2,5 mallen ,,,((ja alla ni som träffat mig vet ...mallen som är absolut min  favvis!!) har blivit till tre olika quiltar nu.

Nu behöver ni inte vara orolig för mig ,,för alldeles strax skall jag återgå till ruta ett,,,,igen!!

Jag tror att en dag komer jag att återvända till detta sy sug,,för mina scraps blev inte mindre ,,snarare flera!!
Nu längtar jag till boken,Scraps basket surprises skall komma !!! och det blir ordning på torpet igen!!!!!!

En strålande dag har vi här !!Solen skiner  7,5 gr varmt och gräsmattan skulle behövas att klippas!!Det är bara våra fönster som inte är så vackra,,men det blir mannens problem.

Ha en bra start på julveckan !!!!Kramar
8 kommentarer:

Catarina C sa...

Visst är det väl härligt när man kan få göra som man själv vill om än inte resultatet blir som man kanske väntat sig. Huvudsaken man har roligt på vägen dit! Även jag har beställt den boken men den kommer nog inte förrän efter jul! Kram

Mia B sa...

Jättesnygga alla 3. Jag längtar också efter boken om scraps, så att jag kan komma igång.
Kram Mia

Wivi sa...

Den senaste kvilten blev ju härlig med många glada färger mellan de mer dämpade.
Här har det snöat idag och taken är vita men marken är bara blöt och svart.
Kram

Unknown sa...

Mitt motto er at en ikke er skikkelig voksen hvis en ikke kan leke iblant. Dette stemmer jo bra med deg også. Fine topper du ahr sydd.

MIss Wattpads mamma sa...

Hur kan scrapsen bara föröka sig trots ivriga försök att sy upp dem. Eftersom Maja kallar dig för duracellkaninen undrar jag om du kan skicka en påse ork för jag vill också leka med mina scraps. Kram

Anonym sa...

Kul att få leka lite, snyggt blev det också. Kram, Gunilla G

Maja sa...

Naturligtvis är de fina allihop, men dagens topp är läckrast!!!
Kram

Annika sa...

Tror ditt dygn har fler timmar än mitt - eller så är det bara så att du har mer ork (kan man kanske få lite :-)!) Fina är dina scrapsquiltar i alla fall, funderar på boken, men så tittar jag på UFO-högen och ryster på huvudet. Ja, ja får se vad som händer, det blir kanske en bok i alla fall för det lät ju kul. Kram Annika