Summa sidvisningar

torsdag 28 april 2011

Nu är jag hemma igen...

...efter en tuff men underbar dag!!
Tänk vilken hobby vi har ,,,så mycket roligt det är runt omkring den ,och så trevligt vi har tillsammans .För viss är det så??
Idag ,igen, så har jag haft en sådan där  härlig dag med mina grupper.Först här nere i Apelviken sydde vi en nioruta ,som de mina fick skära till på frihand och sedan sy ihop som en "crazyruta"!!Ibland så ska sömmarna stämma ,,och idag fick det bli som det ville.Lite svårt kan det vara att bara leka och inte ha regler att gå efter.Dessutom att få skära precis som man känner för,,är inte alltid så lätt.Men dagen slutade i dur och jag tror de var nöjda.
Förra gången sydde vi ju tokstjärnor och det är ju oxså en lek ,,ta det man har ,och sy av det.Här kommer det två quiltar som blev till för fjortondagar sedan.


Margaretas!!

och Birgittas!!

Visst har vi en härlig hobby!!!????

Nu ska jag bara själv försöka att få till det oxså,,och få tid med min symaskin.Just nu känns det liteeee stressigt med allt runt omkring.Men så ska det väl oxså  vara i slutet på en termin.Som tur är behöver jag inte skriva ut några betyg .Hahaha ,eller ha utvecklingsamtal.En fördel till!!

Tänker iaf hoppa på Marias utmaning!!Gör ni??

Imorgon kommer det en liten rapport från kvällens och dagens sista syträff!!

Godnatt på ER!!Sov gott!!

2 kommentarer:

Maja sa...

Så härliga kviltar!
Tack för det häftiga kuvert som kom idag!
Kram

Gudrun sa...

Är lite avis på era quiltträffar men har även insett att jag är lite ensamvarg. Lagom skulle vara bra :-)
Ha en bra dag