Summa sidvisningar

torsdag 24 mars 2011

Porcelain!!

...är ett charmpack från Moda.Jag hade den turen att vinna denna underbara tygbunt från Anna,,på lugnagatan...en gång i höstas .
Efter allt sy jobb jag nu har gjort i flera veckor, inför quiltträffen i lördags var det dax att ta fram några tyghögar som legat ett tag och väntat på mig.Först ut blev denna charmpack och detta alster.


Jag har sytt snabbhörn på bitarna från charmpacken.Det finns många olika sätt att sy detta mönster ,och med ett eller två tyger i mitten.Vet att det även finns mallar att köpa från Creative Grids,,och Anna har även dessa...Denna lilla quilt sydde jag för ett tag sedan .är samma mönster men då med två tyger + snabbhörnen och så har jag lagt den på ett annat sätt.Man kan variera!!

Nu skall jag leta fram ett tyg till den översta quilten och  en smal remsa innan kanten sätts på!!Funderar på en röd remsa???,,men får nog se vad som finns i lådorna först och som passar.


Idag hoppas jag på att bli serverad ärtsoppa till lunch,,,tyvärr är det nog för kallt att sitta ute på altanen och äta,men vem vet....snödropparna har visat sig iaf!!!!

Torsdagskramar!!!

6 kommentarer:

Gudrun sa...

Skall bli spännande att se din top klar.Det är ett riktigt läckert mönster.
Kram Gudrun

Annika sa...

Vad kul att se så olika det blir beroende på hur du lägger blocken. Ser fram emot att se dem klara. Kram Annika

Maja sa...

Porcelain är ju så fint!
Borde plocka fram dom och sy!
Fast nu är det Gunillas tyger som gäller!
Kram Maja

evaj sa...

Kommer bilder så småningom!!!Kramar

Lizzan sa...

Härliga toppar båda två!
Kram Lizzan

Wivi sa...

Kul med så olika beroende på tyg och hur man lägger bitarna.
Kram