Summa sidvisningar

söndag 26 mars 2023

Tiden går fort….

      


… när man har roligt. 

Början på Mars månad fyllde mannen och jag år och då var plötsligt en hel vecka försvunnen . Det var lite ” jobb” hos Konsthantverkarna och sedan våra födelsedagar.

Anna med sin butik hade erbjudande på lycko påse  med tyg och jag valde att köpa ett av dem. Då började sömnaden . Nya väskor och necessärer och lite annat tillverkades. 

Dagarna bara försvann .Men det  är så härligt att få drömma sig bort i lite färg och form. 

I fredags  och lördags var jag i Ängelholm och botaniserade alla härliga tyger hos Anna.sedan kronan på verket var det en dunder rea också .🙈.Nu går vi in i sista veckan av denna månad och den har gått lika fort som både Januari och Februari . Skulle så gärna dra i handbromsen och få stanna upp lite  och njuta lite x-tra av allt intressant och roligt jag har.


Dessa #bambiväskor är nu klara och de  finns till försäljning bl.a hos #konsthantverkarnaivarberg eller så skicka ett pm till mig så skickar jag din beställning.. 

Några till….Önskar er alla en härlig och ny vecka med mycket sömnad. Dessutom har vi nu har fått sommartid och går mot ljusare dagar.

Eran🦌❤️

5 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

Beautiful bags! My favorite is the black & white one with the pink peonies. Happy stitching!

Frederika sa...

Sånne fine vesker. Hvor har du kjøpt det fine Frida Kahlo stoff?

Anonym sa...

Hej ! Dessa tyger finns i quilt affären Butiken Annalunda Storgatan 11 Ängelholm .❤️🦌

Anonym sa...

Thank you!! ❤️🦌

Immi sa...

Så härliga väskor! Och visst går dagarna, med raketfart. Ibland vill man stanna tiden, men nu längtar man allt tills det blir lite värme, för kropp och själ!
Kram Immi