Summa sidvisningar

måndag 9 maj 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!Nu går vi in i en ny spännande vecka i en av de finaste årstiderna tycker jag.Vet att många av er lider av pollen och dyl. och gillar inte alls denna tiden men men som sagt för mig är det toppen!! Tyvärr är det lite svårt att sitta inne och sy när vädret är så där underbart ute men en och annan söm då och då under dagarna blir snart till en ny quilt ändå fast man inte är så där jätte aktiv.
Jag har bestämt mig för att sy en ny quilt och så göra färdig en gammal,varva detta under de kommande veckorna och på sätt beta av alla UFON!! Så idag så får ni se en av mina gamla arbeten som nu är quiltad och helklar.En quilt som är sydd med Kaffe Fassett och Robert Kaufmanns Kona och då i Jelly Rolls.Ett prov jag sytt för att använda till någon inspirations dag med Goa syvänner!! Det känns så skönt när saker och ting blir helklara även om de bara får åka in till Centrallager B och blir liggande där med alla andra färdiga alster.....men de är klara!!
Just så är det nu här hos mig....hur har du det och vad har du att inspirera med idag?? Nu är vi och jag så nyfikna på era arbeten så varmt välkomna mina vänner att länka till Visa och Berätta måndag!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Gorgeous! Congats!!