Summa sidvisningar

torsdag 21 mars 2013

Granny Square Quilts!!
Efter en hel tokig sy vecka så börjar det att kännas i den lilla kropp jag har..men hur skall man kunna  stoppa det hela ,,när man eller jag har så kuuuuul??
Jag har sagt det innan och säger det nu igen,,varför skall mina alster alltid bli så stora??Varför kan jag inte göra små lätthanterliga quiltar.....
Det får bli skärpning,,,,
Försökte iaf att tänka till igår...
Skall jag vara ärlig så var det inte jag som tänkte ,,utan detta var resterna av en Jelly Roll som var kvar och med lite hjälp så blev det denna lilla fyrkant,,,farmors lilla ruta!!(Eftersom jag bara kan bli farmor!!))
Nej,,Granny Square Quilts...heter det ju..och då  på ett annat språk.

Denna lilla skapele får nog bli en liten sommarduk,,fick en vit kant runt sig och ett rött batiktyg till avslutningskant.Jag satte mig igår i soffan för att handsy den ,,men kom inte så långt ,,min lilla arm/hand,, sa nej.
Idag har vi ju en ny dag och nya utmaningar..torsdag ,,lätt dag för min Rutkock....och kanske nya alster  från Bambi,, som säger Hej!!!

3 kommentarer:

Grete sa...

Fine kvadrater! Kjekt få brukt opp rester!
Kjenner problemet med at det blir mange store tepper. Men det blir jo fullt av duker og løpere også, og vi fortsetter likevel å sy!
God påske!

Turid sa...

Hei. Du syr mye, ja. Disse har jeg liggende som en UFO. Kanskje på tide å ta dem fram. Venter forresten på mail fra deg. Se her: http://densyendehimmel.blogspot.no/2013/03/vinnere-av-min-giveaway.html

Maja sa...

Härligt sätt att använda upp sina scraps!
Balityger är fint och blir finare ju mer man använder dom.
Kram//Maja