Summa sidvisningar

torsdag 15 mars 2012

Lite tankar!!

Vi väntar ju med spänning på sommar och sol och vad behöver vi quiltare då??Ett roligt handarbete att ha med ut och sy på...
Det finns ju en uppsjö med  ex olika fem,sexkanter man kan sy och göra fantastiska arbeten.Eller man kan helt enkelt bara brodera!!!
Mina tankar gick inatt till Dear Jane och alla hennes block...kommer ni ihåg detta fantastiska täcke,,som Brenda sydde på 1800-talet.Denna quilt var med på NQT -09 i Göteborg!!
Ett fantastiskt arbete!!!!


Tror faktiskt jag skall ta fram min DearJane ask och börja sy på några block igen ,,under tiden jag sitter med näsan i vädret på altanen.
Det är ett tag sedan vi hade träffar här i Varberg med just detta temat,,och kanske är det dax att ta upp det igen och fortsätta och jobba på denna vackra quilt.

Först idag skall jag ialla fall iväg och träffa mina Apelquiltare och vi skall också sy för hand!!!Japansk vikteknik står på schemat inför denna torsdag.Senare ikväll gäller KviltSYstrarna och då fortsätter vi med vårat vinsttäcke och sedan syr vi ur boken.....med ljuvliga scraps!!!Visst låter detta som en toppen dag???Eller...


Kramar på er !!!!!!!

2 kommentarer:

Junebacken! sa...

Ojojoj så fantastiskt vackert!!!
Jag har länge haft planer på att sy ett överkast till vår dubbelsäng, kan inte riktigt bestämma mig för tekniken. Undrar om jag skulle våga mig på detta? Nog skulle det ta tid men så fantastiskt att ha ett sådant överkast!! Jag blir helt matt av beundran!
Kram

Wivi sa...

Dear Jane-quilten är helt fantastisk. Den skulle jag aldrig bli klar med under min återstående livstid (oavsett om jag lever till jag blir 100).
Den andra quilten är också jättefin - den kanske jag skulle hinna sy ;-)
Kram