Summa sidvisningar

söndag 23 oktober 2011

God dag, söndag!!

Vi vaknade till att solen sken in och vad ljuvligt detta är och så mycket enklare det är att stiga upp!!Snabb frukost och sedan joggingskorna på och ut och promenera våran slinga!!

Lite mönsterkonstruktion inför torsdagens träffar..göra ren symaskinen ,,,hua vad ludd!!!Och just nu är  lunchen  i magen!!

I  em. skall jag försöka få till det på golvet!! Då skall jag montera det vita överkastet har jag tänkt.....och jag tänker fortfarande,,lider och undrar just om jag inte har något annat att hitta på.....Kan det vara så att detta inte känns riktigt bra eller rätt  idag??

Ivarje fall så har det broderats på kvällarna!!OCH jag är STOLT!!


Dessa mönster kommer från The Birdhouse,Natalie Bird är designer och boken/häftet heter Tis the season christmas.Ett härigt handarbete att ha med i väskan när man reser ,,går på syträffar eller bara njuta av,hemma i soffan.Jag har fem kvar att sy och sedan skall det väljas tyger till sammanfogningen ..får väl börja fundera på vilka jag skall använda.

I boken finns det uppslag på gardinkappa ,väska, bokomslag mm...Jag skall ha min quilt ,3x4 block och till en väggquilt, har jag tänkt.

Får fortsätta tänka lite ,,,så får vi se vad som händer här ....Ha det gott iaf,var ni än befinner er och gör.Trevlig söndag på er!!KRAMAR

3 kommentarer:

Wivi sa...

Så söta broderier.
Om jag skulle sy dem skulle jag försöka översätta texterna till svenska.
Kram från ett strålande soligt Sth

Annika sa...

Ljuvliga broderier - och visst är det ett perfekt sällskap att ha med ett litet broderi. Ser fram emot att få se vad du väljer för tyger till quilten. Kram Annika

Marianne´s hantverk sa...

Så många fina broderier, Var på utställning och där fans en del kviltar med broderier.
Kram
Marianne