Summa sidvisningar

tisdag 14 juni 2011

Ett kuvert väntade...

Nu är det middagstid och frukosten är just bortplockad..Ute skiner solen (molnen ligger i en cirkel runt oss)och flickorna sparkar fotboll med några killar.Detta är sommarlov!!

Själv så har jag fått några timmar vid symaskinen ,,och det var riktigt mysigt.

Isöndags när vi kom tillbaka från Borås ,så väntade det lite post på mig.Bl-a ett litet kuvert med en känd handstil....Tusen ,tusen tack Maria!!
Hon hade skickat ett underbart tyg till mig...
"Fresh as a Daisy" heter det.Nu gäller det för lilla jag att försöka få den tid som behövs för att åstadkomma något vackert av detta.

Gårdagens nostalgi ,min   lilla pärla och uppväxt plats  i Bohuslän har väckt många känslor,,bl-a fick jag berätta för mina barnbarn om min barndom igår kväll ,en del har mailat mig och berättat när just de var ute på ön.Som det kan bli...av ett tidningsreportage ,,Tack alla ni!!

Så här är det i  Apelviken denna tisdag,,vad gör ni???

                              KRAMAR!!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad härligt att få såna kuvert! Ser med spänning fram emot resultatet av tygbiten, men med sommarlov o barnbarn kan tiden kanske bli knapp...
Fortsätt trivas!
Kerstin

Immi sa...

Det är verkligen trevligt med tygkuvert...här händer inte så mycket, har varit arbete som gällt i eftermiddag o kväll..Kanske kan det bli lite sya imorgon när jag är ledig...Ha det gott!

Anonym sa...

har varit och bunkrat till KM och vår svägerskas 120- årskalas inget sytt i bussen = den ena busschaffisens körning gillades inte av min mage kramisar märit PS men jag hittade symaskinen i går kväll så är lite på g ds

Wivi sa...

Härligt med mjuka kuvert.
Jag har haft fullt upp i dag också så jag kanske ska utmana dig om titeln Duracellkanin, hihi.
Kram

Evas Konst & Hantverk sa...

Ja, det är lycka att få ett kuvert från Anna....Mitt kom igår.Helt perfekt.Hon skickade det i måndags o det kom igår ( posten är bra???) eller vad tycker du???kramiz