Summa sidvisningar

tisdag 19 april 2011

Härligt väder....

         ...vilken dag,, idag igen!! så skönt!!!!Detta har jag som ni vet ,väntat på länge,länge.

Tvätten bli torr ute och luktar gott,gräset växer så det knakar,, och det är dax att köpa nya påskliljor.De som vi planterat tidigare är nästan överblommade.

Sent igår fick jag ett kuvert från Maria med posten,,hon är så gullig och skickade ett jätte mysigt grönt tyg till mig.Nu skall jag om en stund (hoppas jag) se om hennes tygbit räcker till mina  blå tokstjärnor.Vi har nämligen talat om dessa stjärnor och jag nämnde att jag skulle vilja ha ett grönt tyg att binda samman dem med.Vips,,så var tyg här!! Tack Maria!!

Nu får vi se om tiden räcker till i kväll.

Flickorna ,Kjell och jag har varit inne istan idag på fm. och skulle shoppa,,men vi var väldigt sparsamma och duktiga.Farmor fick tag på en jeanskjol för 49:- på Gina Tricot,och Maja köpte ett par glasögon .Detta var faktiskt allt!!

Annars är det full rulle.............utan symaskin men med lite broderier.Så passar jag oxså på att njuta av detta härliga vår/sommarväder....

Kramar på ER!!!!

4 kommentarer:

Wivi sa...

Visst är det härligt nu när naturen liksom exploderar. Njuter för fullt.
Så duktiga ni var som inte spenderade hela "lönen" på er shoppingtur. Men tyg till "pyjamasen" då??
Kram

evaj sa...

Visst är vi duktiga!!Här i varberg finns det inga tygaffärer,så vi får vänta tills vi kommer till Skroten.Kram på dig Wivi!!

Maja sa...

Hoppas nu bara att tyget räcker!
Du får se det som en utmaning-ATT det SKA räcka!!!
Kram maja

Evas Konst & Hantverk sa...

Ja a i love it.Man skulle vara klonad, så man hinner med allt man vill göra. Skall bestämma mig för vilket tyg jag skall ha omkring mina Båtar. Drar igång med det i morgon.Det bruna fanns ju inte så jag fick tänka om. Men det blir nog bra.Det är symöte imorgon ???
Kram Eva