Summa sidvisningar

fredag 11 februari 2011

Orolig natt!!

Det har blivit en orolig natt för mannen och mig,Ett av våra barn med familj åkte bil upp till Stockholm /Arlanda i natt.Tittade man på tv eller lyssnade på nyheterna så var det ingen bra väglag att köra i .Nu slutade det hela bra och de kom fram i tid för vidare transport till Las Palma.Tack gode ...!
Vi hoppas  att de får en skön vecka där .


Själv så håller jag på med lite allt (o)möjligt och det är såå kul.Igår kom bastyget till en quilt och det hela ser ut så här.


Ute regnar det som vanligt och i vissa trädgårdar står det små sjöar,eftersom inte vattnet kan sjunka ner pga tjälen.Gräsmattorna är gröna!!Faktiskt känns det som våren är på G.Ingen skulle bli gladare än jag.Det är lite svårt att fatta när man ser på tv:n och i Stockholm står all busstrafik stilla för det har snöat så,och här kunde man få börjat klippa gräsmattan om det inte regnade så.

Hoppas ni får en fin fredag mina vänner!!Kramar på ER

10 kommentarer:

Wivi sa...

Hoppas bara att planet kunde lyfta också. Här snöar det på tvären och vi har 2 dm snö upp på fönstren :(
Jag köpte en Bali på mässan i höstas 'Berry Blisss' (med 3 s) och skulle behöva matchande tyg till bårder och lukkekant.
Kram

Ullis sa...

Ja, här snöar det minsann. Hos mig har det kommit ca 40 cm under gårdagen och natten. Resan till jobbet tog 2 timmar mot normala 40 minuter, men det är glest på kontoret idag. Må så gott! Kramar Ullis

Birgitta i Gävle sa...

Vad skönt att de kom välbehållna fram. Det här vädret är inte kul. Det har blåst och snöat så in i bomben.

Annika sa...

Ja fy 17 för vintern. Det är inte kul alls och jag förstår din oro för dina nära som är ute på vägarna. Här i Skåne är det just nu torra vägar men de har lovat snöblask i eftermiddag!

Gudrun sa...

Tur att vi bor på västkusten!
kram Gudrun

anki sa...

Vilka underbara färger det var.
Tankarna går ofelbart mot våren... Här har det snöat ca 2 dm i går o i natt ...mkt o skotta...
Kramiz

Gudrun sa...

Hej
När jag började med duken jag håller på med så lade jag ut färger som jag tyckte skulle passa men när duker var halvsydd hade jag ändrat minst 50 % och jag tror att jag kommer att ändra början på duken oxå. Det blir svårare och svårare med beslut :-)Åldersgrej??

evaj sa...

Hej alla mina vänner!!kan bara berätta ...och detta har jag gjort innan idag ,,men det inslaget har försvunnit.....Att de mina sitter fortfarande kvar på Arlanda.....men nu kan det ju inte vara snön ,,,utan något annat!!<<<<<<<<<<<<jag lider med dem och själv går jag med huvudet under armen och är jätte trött.
Men vad ska de våra då inte vara,som svarit uppe i flera dygn ,och med små sovmöjligheter!!
Vilken semester start!!!

Maja sa...

Så mycket inspiration!
Tänk om vi hann att sy allt vi "spinner" om!
Vi hörs för mer prat i morgon. Hoppas jag! Kram Maja

Lizzan sa...

Ja inte var det ett drömväglag direkt, skönt att de kom fram ordentligt!
Ser ut att bli ännu en karamellquilt från dig!
Kram Lizzan