Summa sidvisningar

fredag 25 februari 2022

Finish it up Friday!!

 Igår var det en svart dag för oss alla i hela världen .Och i min ålder trodde jag inte i min enfald att jag  skulle få uppleva detta för vi har varit förskonade för tokiga och sjuka individer tillslut i alla år!! vi lever  ju ändå på årtal 2022 och jag har fått lite uppfostran och lärdom genom åren hur man bär sig åt mot varandra. ???Fast när man ser allt våld i världen med gäng skjutningar  osv. men så ett helt land .....Jag fattar inte hur man tänker som ledning. Det är så himla tråkigt  och så många oskyldiga människor som  mår dåligt och är rädda. för egentligen endast  en ända människa  på året 2022  i februari.


Hur det än är och jag är väldigt ledsen över denna  invasionen i Ukraina men så är jag i dag i Ängelholm på Storgatan 11 hos Anna och detta har vi bestämt sedan länge. Så idag skall jag inspirera och visa lite smarta lösningar på olika mönster i våran underbar hobby vilken som behövs ännu mera idag och att vi kan ha lite roligt och njuta Våran hobby är fantastik att drömma sig bort med. Och detta är jag så tacksam över och detta har hjälpt mig i alla quiltande år närmare snart 47.

Hoppas vi syns idag eller imorgon så välkomna skall  ni vara. fredag 10-18 och lördag 10-14.


Hos mina vänner Konsthantverkarna Varberg finns denna necessär till salu i våran butik på Kungsgatan 3, Äntligen en förvaring till en kille med Formula ett bilar.

Öppet Onsdag och Fredag 10-18 samt lördag 10.-15.

Är ni eller bor i Varberg så varmt välkomna dit också!!


Hoppas när vi syns på måndag att världen rättat till sig och blivit god igen/KRAM eran Bambi💗💗💗💗