Summa sidvisningar

fredag 20 april 2018

Finish it up Friday!!Lite skrämmande är det hur fort dagarna försvinner och helt plötsligt är det en ny vecka.
Förra veckan åkte jag till Siw i Vissefjärda på BizzieBee  och veckan innan till Förslöv och Anna.Denna veckan har varit min alldeles egna och den har jag njutit avv tillsammans med min Rutkock och givet min Janne!!

Till Annas Quiltcafe i går sydde jag en ny löpare....och nu får ni allt sätta er ner så ni inte svimmar.........grön löpare...jojomän ..tänk!!
Jaaa en grön löpare och den får väl symbolisera våra kommande gräsmattor med små blommor uti.
(( idag skall jag klippa våran gräsmatta för första gången i år))Efter helgen i Vissefjärda åkte lite tygremsor med hem och några löpare gick iväg igår via posten tillbaka och här är en av dem.Denna löpare där får tygerna tala!!


Här har ni designerna till löparen Tim Holtz och jag!!i löparen  är några tyger från honom med serien Eclectic Element  samt mönster  från lilla jag som också sytt den.
Fotot är från ihöstas på Quilt Market i Houston.


De sista dagarna har vi haft sommar och mycket varmt och skönt. Verkar bli en sådan härlig dag även denna .Strax åker löparskorna på och jag skall testa hur detta går efter att ha varit lite krasslig i början på veckan.Har testat i tvådagar innan och det var tungt....

Ha en härlig helg!!Bambi

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gillar din gröna löpare ! Mönster ?

Lolo

Catarina C sa...

Din gröna löpare har verkligen vårkänning och i den blommiga ser jag mycket sommar i, jättefina båda två. Lycka till med löpningen, det går säkert jättebra!

Kram och ha en härlig helg// Catarina

chrisknits sa...

What pretty table runners. I love the green one.

cocoya sa...

Så härlig din kvilt blev och så fint den är kviltad! Idag ska jag bara bli inspirerad av Visa och Berätta-inläggen!
ทางเข้า D2BET

Unknown sa...

Thanks for sharing such an amazing blog. It is really helpful for me and I get my lots of solution with this blog. Thank you for sharing valuable information. Nice post. I enjoyed reading this post…
SEO Company in Noida