Summa sidvisningar

måndag 26 mars 2018

Visa och Berätta måndag!!
                         Nya och gamla förvaringar!!!

Det blir mitt inspirations inlägg idag med en ny  bild men även gamla!!Tycker det passar på att inspirera med dem nu ibörjan på påskveckan.Kanske blir de presenter nu i helgen ...vem vet.Och ni hinner också sy ett gäng om ni vill.

Idag har jag även använt mig av två 30 cm tygbitar och så lite till kant och att klä in sömmen med.Denna gåncen har jag valt att sy bara två st necessärer av tygerna .Innan vet ni att jag valt att tillverka tre olika.Ni tycker kanske att det är ett ovanligt tyg som jag syr med men varför inte släppa loss ibland.Även jag behöver inspireras !!
Här kommer några andra modeller som jag sytt tidigare!!2 kommentarer:

Quilt och Söm sa...

Necessärer/förvaringar kan man aldrig få för många av, dessutom är det en uppskattad present ja varför inte några i påskpresent? Tack för inspiration!
Kram

Julie sa...

I agree, Quilt och Som. Bags are so nice to gift, and I love seeing some of mine pop out of a friend's purse after several years of use. Bambi, you do need inspiration too, and we are all grateful for your dedication to quilting. Perhaps you should visit a local quilt store today?