Summa sidvisningar

måndag 12 mars 2018

Varmt välkomna!!!!Till veckans VISA och BERÄTTA måndag!!!!! 

 Som det kan bli när man är på semester och Wifi inte fungerar ...då blir det hela inte bra!!! Jag ber om ursäkt för att ni inte kunde länka förra veckan hit till min blogg men jag kom inte in på nätet i Egypten och kunde fixa till det hela.KATASTROF var det för mig men värre var det för vi hade fyra ungdomar med också ... 

Vi var och firade 3 födelsedagar där och en av den var min egna och då med hela familjen. Solade umgicks och njöt!!( Tyvärr)var det alldeles för varmt för oss nordbor. ( tänk att få klaga på värmen!!)
Idag så hoppas jag iaf. att ni vill vara med och inspirera ta gärna förra veckans inlägg och länka om ni inte har något nytt idag .Det går alldeles utmärkt för huvudsaken är att vi inspirerar varandra.

 Denna måndag som blir det den 234:de inlägget och nu kommer jag att visa sömnad från dessa underbara små förpackningar av Candy(2,5x2,5 inch)kvadrater med 42 st i varje förpackning.Jag tycker de är så härliga användbara och roliga samt planera att sy med. Idag så har jag sytt två kuddar från två olika serier från Moda och Anna och som ni ser har jag på den ena kudden använt Chenille banden igen.Dessa band har blivit en till favorit här hos mig......fattar ni hur mysig våran hobby ÄRRRRRRR!!och hur man kan leka fantisera och producera........
Kuddarna är iaf 50x50 cm eller 20x20 inch och jag hoppas ju först och främst att ni blir sugna på att sy något liknade eller helt enkelt testa dessa små förpackningar!!Lite äldre alster från just en CANDY!!
8 kommentarer:

Gretchen Weaver sa...

Very pretty pillows.

Quiltstickan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Catarina C sa...

Så härliga kuddar du har gjort och allt övrigt du visar idag. Då gör jag ett nytt försök att länka förra veckans alster. Visst är det härligt med en vecka där det är lite varmare än här.
Kram Catarina

Elin sa...

Så fine ting! Eg har eitt spørsmål vedrørande dei små mugruggane. Kan ein bruke Jenny Doan på Missouri Quilt Company sin tutorial på lettvinte katedralvindu?

dq sa...

Those are gorgeous pillows!

Quilting Nonnie sa...

I love your pillows. Each one is amazing. It makes me want to sew up some pillows too.

Quiltstickan sa...

Jag har hittat tidningen😚

Connie Kresin Campbell sa...

Beautiful pillows!