Summa sidvisningar

måndag 12 februari 2018

Visa och Berätta måndag!!
Välkomna till veckans Visa och Berätta måndag!!

Idag handlar mina rader här och den inspiration jag vill ge Er om Kaffe Fassett och hans gäng och deras tyger!!Jag har inte sytt så många alster genom åren med dessa färgsprakande tyger och då menar jag bara deras egna kollektioner.Jag har nog gärna blandat deras ofta stormönstrade färgstarka med andra tyger.

Men så till Annas Kreativa Tråd som ligger på FB och är en offentlig grupp har jag lovat mig själv att försöka lägga ut ett alster varje vecka och nu eftersom jag har er här och då min blogg  samt Instagram så kanske det inte kommer att bli så svårt att hinna med eller gå iland med.Vi får se så håll tummarna.

Idag så visar jag ytterligare en löpare och som ni ser har jag blandat hej vilt och faktiskt så blev den riktigt bra tycker jag med  KF  tyger!!

För ett antal år sedan så fick jag en utmaning av Maria G och Carina N som då blev en chock!!och en hög med bara Kaffe Fassett tyger. Idag kommer jag faktiskt inte ihåg om jag fick sätta till några egna tyger...men som ni säkert ser har jag använt mig av två egna.Lite typiskt mig också att välja svart /vitt.Jag kommer ihåg våndan över vad ska jag sy men så  en natt föll allt på plats och denna skuggquilt kom till världen.Att jag dessutom fick erbjudande om att göra ett skuggmönster åt Rikstäcket blev det hela ännu roligare!!

Detta var måndag V7 och mina barnbarn väntas ned från Borås.De är stora nu och skall nog sköta om oss gamlingar ett par dar!!Kram Kram

4 kommentarer:

chrisknits sa...

Just stunning! I love your color choices.

Anonym sa...

Och denna quilt, fick det att falla på plats med vad och hur jag skulle göra till mina barnbarn, när de fick varsin quilt/täcke som de har hos farmor &farfar när de sover över. Alla motivtyger med djur, blommor, bilar, båtar, prinsesskronor, skor etc.. Allt till en pekfilt som vi kollar på, fortfarande när de skall lägga sig! Tack för den inspirationen och mönstret i Rikstäcket. Birgitta i Bollebygd

Julie sa...

Kaffe fabrics are really fun to work with, and I think your 3D with the black and white is excellent! A table runner is perfect because you can sit close and look at all the flowers, and everyone can dream of spring! Hoppas er alla har det sa bra med barnbarn.

travelinsewl sa...

Both quilts are fabulous!