Summa sidvisningar

fredag 26 januari 2018

Finish it up Friday!!
Det är inte varje dag man  tittar in i sitt bild arkiv och finner så många bilder/alster som jag har att välja på att visa för er här..och helklara är de också.
Vilket problem!!


Hur som helst så har jag bestämt mig för att visa min kasse/väska ett mönster som mina sytjejer här i Apelviken testat och tyckte var bra.Att det är lättsytt också är ju inte fel det heller.
Dessutom så kan man få sy sin väska precis som man vill och få den väldigt personlig.Denna kasse är sydd med tyget Black and White Alexia Marcelle Abegg  Tiger Strips.
Sydd alltså som en helt vanlig kasse med foder för att den ska bli lite stadigare .Men här kan man också välja.Samma mönster men nu då mera som en väska .. ficka fram ( kan man ju göra på båda sidor!!) foder gott om fickor på insidan.
Axelbanden där har jag satt in det  för mig nya materialet In-R-form som verkligen är toppen lättsytt och blir mjukt och skönt.
Lättsytt?? Ja det är dubbelklistrat och du står och monterar till axelband lätt vid stykbrädan.
Tyget är ett Kaffe Fassett .
Som vadd har jag valt till min väska Craft-tex  ett nytt eller gammalt material kan man säga.Förr kallade vi det Stiff Stuff och detta är identisk tycker jag med det .Craft -tex ligger i rulle och är lite bredare också!!!Du får nu en mycket stadig väska!!!
På denna väskan har jag inte sytt på någon dragkedja eller liknande.Jag har sytt flera väskor och med de andras lösningarna kommer snart här!!

Med dessa ord och bilder önskar jag er en skön helg.Tror ni att vi får se solen i helgen??? Allt matrial jag använt kommer från http:// butikenannalunda.seEran Bambi!!!

1 kommentar:

Rebecca Grace sa...

Beautiful bags, and I love the quilt you made! It feels slightly vintage, yet modern at the same time. I love that vibe. :-)