Summa sidvisningar

fredag 22 december 2017

Finish it up Friday!!


Förstår att ni har mycket att göra och kan vara stressade denna fredag.
Men det är roligt att ni tittar in och läser min blogg idag och då med tanke på att det är bara två dagar kvar ( till min alldeles egna dag EVA )  eller till julafton.

Många arbeten har blivit klara och bilder ligger i min kamera och väntar. Bestämde mig iaf för att visa upp denna barn quilt eller tavla som maken vill ha det till idag.
Det är en panel som jag använt mig utav om kommer från Butikenannalunda.se och Word of Susybee och Hamiltons Textil Design.Som lite dekoration för att förstärka fårets krullig ull har jag använt mig av Chenille band.Banden kommer också från Anna.
Storleken är  82x102cm eller 32,5x40,0 inch och vadden är dubbel 80/20 vadd utan klister .Aurfil och Magnifico tråd till quiltningen.


                                                   Bild hämtad från nätet och bloggen Ullas Quilt Word.


Trevlig fredag!!Bambi

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jättefin barnquilt fåret är så fint. Julgranen är fin och annorlunda. God Jul Eva och grattis på våran dag. Kram

Nancy J sa...

Hi,I hopped to you from Sarah, at Confessions of a fabric addict. Your wee quilt with the lamb is stunning, do you have a pattern for that? I am in New Zealand, known for the huge numbers of sheep down here.

Gretchen Weaver sa...

Such a cute crib quilt! It is going to be well loved, great job! Have a blessed Christmas.

Unknown sa...

Har också använt den panelen till en barn-quilt, dock som baksida😶

Catarina C sa...

Supersöt barnquilt och granen från Ullas Quilt World är jättetrevlig! Här är det ingen julstress, har påbörjat ett par tallriksunderlägg som eventuellt blir klara till julafton, men det får vi se. Vi firar julen för oss själva så det är verkligen en lugn helg, så lite sömnad hinns det nog med!

Kram Catarina

The Joyful Quilter sa...

Adorable projects!!