Summa sidvisningar

måndag 10 oktober 2016

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!!och dagens ämne .....

TRIANGLAR!!!
sydda ...lätt som en plätt........((ett Charmpack!!!))Baby GO!!

och det går fort samt blir bra!!Använd ett eller flera Charmpack = 5x5 inch kvadrater eller om du har en Baby Go veva dina kvadrater.........eller så skär upp det som bara ligger......valfritt med andra ord!!


Sy ihop två four patch med helt olika tyger lägg dessa ovanpå varandra räta mot räta ......men var vaksam på att mitten ligger rätt ovanpå varandra och sidsömmarna...sy runt på alla fyra sidorna med inch fot.......!!

Skär från hörn till hörn två ggr  och tänk på mitten !!Nu har du fyra nya härliga block ...fortsätt så här och sy sedan ihop dina block på det vanliga sättet till en löpare duk eller GO quilt!! 

Testa !!Hur kul som helst.....

Du hinner länka din topp här eller sända den till mig för att visa upp den här tom denna veckan och då på detta Visa och Berätta måndag som är öppet ända till onsdag midnatt!!
Känns detta inte alls roligt titta då djupt i ditt arkiv eller kanske har du en topp på G eller något annat .... välkomna är ni med vad som helst för att inspirera och jag hoppas på att våra hobby lever vidare!!


BAMBI!!

2 kommentarer:

Julie sa...

Both are beautiful, and put me in the mood for fall! Thank you for your never-ending inspiration to us all.

beth s sa...

Beautiful quilts! Lovely.