Summa sidvisningar

fredag 26 augusti 2016

Godmorgon fredag!!
  Fredagar är för många äntligen fredag snart ledig över helgen men för många  andra innebär fredagen precis tvärtom  jobb eller  jobbhelg!Hur vi än har det i våran livssituvation så är det fredag.
Vi har den sista fredagen i Augustimånad och sakta och säkert knackar hösten på dörren även om vi  just nu har vi ett underbart sensommarväder.

Jag har tagit höstens ankomst på allvar och sytt en kudde med dessa färger.Använt mig av en Candy förpackning ...dessa små färdig skurna  kvadrater i en förpackning med 42st olika tygbitar 2,5x2,5 inch.Candyn heter Perfektly Seasoned och Moda designer är Sandy Gervaisom ni är nyfikna.…
Av denna förpackning så har jag använt 20 st kvadrater ...av resten kommer i ett annat alster.…samt 16 kvadrater av bastyg i samma mått och lite tyg sedan till kanter och baksida.Mönster jag testat heter Cathedral Windows och denna kudde får bli dagens Färdiga alster fredag!!

Skolstart har det varit och de våra har åkt hem igen men idag och denna helgen återvänder de alla till oss och det behövs för farmor har längtat efter dessa goa ....
Ha en skön helg därute njut och må gott.Bambi kram♥♥

2 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Vilket fint mönster, och härliga färger.

Pam sa...


what an effective use of color and fabric! Striking and lovely