Summa sidvisningar

fredag 4 mars 2016

Färdig till fredagen....


Även till denna veckan  och fredag har jag varit ute i god tid till att få klart ett alster att visa upp.
Med lite struktur och envishet så kan man lyckas ibland .Jag hoppas att detta håller i sig ...länge... För just nu står det mycket i almenackan som skall göras och då med  så himla mycket spännande i tyger och mönster.Hua!!!!!!


Till denna fredag har jag ett litet barntäcke att visa upp .Ett uppdrag jag fick av en blivande mormor och som sett en tidigare quilt jag sytt ungefär så här.Och så här blev då quilten till hennes blivande barnbarn  som skall bli en flicka.

Quilten hon sett tidigare såg ut så här.Den lilla röda mäter 70x80 cm eller ca28x31,5inch  och är quiltad med Aurfils tråd och vadden är en tjock dukvadd för mormor ville ha en fluffig yta på quilten.Min lilla svarta hänger numera på en vägg hos en mycket fin vän och hennes dotter.......♥♥Som vanligt får Amanda Jean och Saraha på hälsning av mig!!


Ute snöar det tefat just nu och det får det gärna göra för jag skall bara vara idag tillsammans med min "Janne" symaskinen och Rutkocken min make
Och bara njuta av dagen !!!


Kram på Er !! ♥♥

3 kommentarer:

Catarina C sa...

Så sött det lilla babytäcket blev! Trist med snö idag, i Hbg är det helt ok väder, mulet och 3 grader varmt! Önskar dig en skön helg.

Kram Catarina

Tumlaren sa...

Väldigt fina babytäcken du sytt! Det röda gillar ju jag bäst. Jag vill med ha snö men inte för att vara inne och sy utan för att vara ute och åka längdskidor. Tyvärr bor jag på fel ställe för att kunna hoppas på snö.

Annette sa...

Fina barn täcken du har sytt.
Ja snön hoppas jag håller sig borta tills nästa vinter.
Må så gott