Summa sidvisningar

måndag 22 februari 2016

Välkomna till Visa och Berätta 124!!

Ny måndag ny vecka och nya möjligheter för att träffas och sy har vi idag här i Varberg!!Men ni har också denna måndag tillfälle att vara med och länka och inspirera!!

Idag går årets första quiltcafe´ av stapeln här hos mig och med tema Dear Jane.Så det är ingen rast och ro för oss sytjejer.. eller mig nu längre ...för en del av oss kom ju hem från Stockholm igår där vi var och roade oss men som sagt idag är det gamla takter igen . Så strax syr vi så det ryker.

Givet på mitt quiltcafe får man sy vad man vill men varje gång har jag ett tema.På önskan har det stått Dear Jane länge och varför inte ta upp dessa block från denna underbara quilt och bok igen.
Detta tema sydde vi för många år sedan men det är ju ett tema som står sig och blir aldrig omodernt.
Dear Jane är ett bra quiltcafe´ tema för man kan sy både för hand och på maskin och detta är så roligt för jag når också ut till alla quiltares önskemål.Detta var allt från Varberg och Bambi denna måndag!!Nu är jag spänd på att få se vad ni har att berätta och inspirera med!!3 kommentarer:

LoNiPe sa...

Den var verkligen maffig den svart-vita quilten. Riktigt häftig!

Julie sa...

Your Dear Jane is looking good, Bambi. I always think sampler quilts sound like a good idea until I'm midway through. I think I got 25 or so blocks done on Farmer's Wife until I poofed. Maybe again someday I'll try.

Thank you for your lovely link up, and always your inspiration to the quilting world.

Hugs to you!
Julie @ Pink Doxies

EirinH sa...

Dear Jane er en virkelig klassiker, jeg har som mål å bli ferdig med min Dear Jane en gang i løpet av mitt quilteliv.. :)
Tusen takk for at du nok en gang holder "Visa och Beretta"
Klem