Summa sidvisningar

måndag 17 augusti 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag nr 98

                                                                 BLOCK PARTY!!


Just så här kommer min första höst SY vecka att  se ut ,för jag skall ha party vid min symaskin (vi tillsammans)och så skall jag sy olika  block!! Att min Charmpack och lilla syster Candy har samma namn gör ju det hela trevligare. Igår visade jag den serie från Moda som jag arbetar med och just detta har jag längtat efter. Jag har nämligen bestämt mig för att sy olika nio rutor(6,5x6,5 inch klara) av dessa förpackningar och se hur många jag block jag kan få ihop och kanske kanske kan det bli en liten sampler quilt eller något liknande.

Om jag lyckas nja det vet jag inte men det kommer att bli en liten utmaning för mig.Hur som helst så hoppas jag att jag då hittar ett block som sitter så där och är jätte roligt att jobba vidare med. Tiden tankarna och mycket annat spelar stor roll om det ska lyckas.Blir  det inte  så bra så gråter jag inte utan allt går vidare .... jag har ju  iaf. testat.
Eccentric Star ..Friendship Star ..Skip to my Lou och Shoofly.
 
 
 
 
 
Dessa block sydde jag igår och så får vi väl se vad som jag skapar under måndagen. Mycket beror också på vilka tyger som förpackningarna innehåller och hur de mönster jag syr   passar ihop. 
 
 
Av mina avsydda snabbhörn som jag passade på att sy samtidigt  kan jag sy några dukar i mönstret Friendship Star också om jag vill men de går ju också bra att använda till annat!! Hur som helst så är det så himla roligt att få skapa och planera fantiser och drömma sig bort i sin egna lilla quilt värld!! Nu är min vecka räddad.
Hoppas att jag kan ge er något litet tips idag och kanske också lite inspiration att komma igång och sy.

Det var många av er som länkade förra veckan (Tack!!) och jag hoppas ni blir flera idag eller imorgon!!Så till alla Er  läsare kommentera gärna  på de länkar  ni får här   och ge en X-tra morot till alla quiltare som har dessa underbara bloggar att sy vidare samt dela med sig allt fint till oss alla!!! Tack!! 

Inga kommentarer: