Summa sidvisningar

onsdag 12 augusti 2015

Full rulle!!!

Tänk så härligt det egentligen är att stiga upp tidigt på morgonen och så mycket man får gjort.Mannen och jag har varit på en långpromenad ätit frukost och jag har tagit fram lite av mina sysaker och satt igång och klockan är bara åtta!!

För hur än väder och vind blir idag så måste jag bara sitta bakom min Janne och sy.För just idag är det mina sista lediga dag för denna säsongen.Ledigheten eller semestern  är alltså slut eller den har känns det som inte börjat ännu.Men det är bara att gilla läget!!

Våran ena son med familj åkte hem igår och nu är vi själva sånär som på en vovve om mannen passar då och då.Jag tror att det kommer lite påfyllning av "gäster" till helgen igen för det verkar ju som vädret skall bli bra och så är det sista helgen för barnbarnens sommarlov.Sedan börjar rutinerna för dem också.

Samt även för mina sy vänner för imorgon sätter vi igång med våran hösttermin!!


Trevlig onsdag mina vänner!!Bambikram

2 kommentarer:

Lorna McMahon sa...

What a lovely photo, Bambi! You sew, girlfriend!

Julie sa...

I feel the same as you do, Bambi. Summer seemed to be over so quickly. Our schools here start next week also, and people are squeezing in their last hurrahs this weekend. There's something sweet about the end of summer, though, and moving into schedules and routines. We seem to have a little more control in our lives, and know what to expect. My biggest regret is losing the light of summer. Heavenly.

Have a good weekend,

Julie @ Pink Doxies