Summa sidvisningar

måndag 6 juli 2015

Välkomna till Visa och Berätta måndag!!

 
 
 
Hej på er!!
Nu är det måndag igen och en ny Visa och Berätta är på G här på min blogg.

Veckan som gått har varit varm och skön och sommaren har äntligen kommit. De flesta har badat och njutit av detta här hos oss.....alla utom jag själv som fortfarande hostar och snyter mig .....och jag  sitter helst i skuggan. Kan bara  tala om för Er att jag är så trött på denna förkylning.....visserligen är jag gästvänlig och tycker om besök men dessa små baciller har jag inte lovat plats här hos oss och absolut inte nu .

Jag har iaf försökt att sy lite dessa dagar även om det har gått mycket trögt och det har bara blivit lite avslutningskanter....på dessa små Mug Rugs. 
 
 
Detta får bli min lilla inspiration till er idag ...kanske kan det bli ett tips att sy inför hösten och Allhelgona helgen och då ligger vi bra till med tid. Jag hoppas ju också att dessa spöken skrämmer bort dessa baciller....så långt att de aldrig kommer tillbaka igen!!

Så välkomna mina vänner och hjälp mig idag att inspirera oss alla och inte minst mig själv för detta behöver jag iaf!!För nu vill jag komma igång igen med våran underbara hobby!!!!!


2 kommentarer:

Eliot syr sa...

Tråkigt med sommarförkylning men du får krya på dig så du kan få ny inspiration igen. Kram Karin

Unknown sa...

Sorry to hear you are not well yet. I fellt the same as you after a cold and I did not get well. Just take it serious! Hope you feel better soon and we see all the beautiful things you make. Take care.