Summa sidvisningar

fredag 6 september 2013

Färdigt fredag!!!
Igår så jobbades det ....att länka flera dagar till olika bloggar i veckan håller igång den gamla tanten och det är bra!!
Under sommaren har det lagrats så många ideer´ i den lilla högst upp och det är skönt att få till detta i verkligheten som  i quiltar ,stora eller små.

Vädret har också ställt till det i sommar ,,så här fin sommar var det längesedan vi hade och den vill iaf. jag ta vara på .
Några "höst" dagar med regn och blåst var det i helgen men idag skiner solen igen och min berömda kopp kaffe intas på altanen.
Jag har tyckt det varit svårt under sommaren att sitta inne och sy ,,dessutom ju finare väder ju fler besök har vi ...men detta är ju också SÅ trevligt.

Nu tar jag igen det hela och som sagt så sydde jag igår till att visa upp idag och vad väljer man då ,,,givet en Charm Pack...Aspen Frost från Moda  som har  legat länge och väntat på att bli uppsydd!!

Jag har tänkt att detta skall bli en modern  jul duk och måttet är 85x85 cm eller 33,5x33,5 inch .Charmpacken har räckt till hela duken och bastyget jag använt är bara de vita remsorna ..helt fantastiskt av  en liten bunt tyg blir det en hel duk.....tycker jag.

Idag har vi en speciell dag min kära make och jag ,,,45år sedan den första ringen kom på mitt finger och det skall vi fira .....
men först skall det sys några sömmar på sy maskinen och så givet länka till våra vänner över där....ni vet Obama var ju här och han bor ju även där men han läser nog inte våra bloggar(tyvärr!!)
Men det hoppas jag att ni gör!!!

http://crazymomquilts.blogspot.se
http://richardquilts.blogspot.no
http://confessionsofafabricaddict.blogspot.ca

Inga kommentarer: