Summa sidvisningar

fredag 3 maj 2013

Fredag...

...är det igen. Tänk så fort veckan har gått ..och för mig har det blivit många avslutningskanter med handsömnad i det underbara  vår vädret vi har .

Min lilla symaskin och jag har också arbetat så bra ihop.Många roliga quiltar har blivit till,och idag  skall ni få se ett  av dessa arbeten.

Jag skrev häromdagen om vanliga  fyrkanter,,eget  skurna ,,vevade på Accu Baby Go eller hämtade från en Layer Cake,Charmpac 5inch eller de små 2,5inch....hur som helst så blir det enkla väldigt vackert tycker jag.

Idag visar jag från  en charmpac,5inch,, och från Moda,,,,Butterscotch&Rose,det är Joanna Figuerosa,,Fig Tree som designat!!


 
 
 


Med lite bastyg och denna charmpac så blev denna lilla söta ,,(tycker jag),,quilt ,en mysig pläd eller barntäcke,,storleken är 98,5x112cm eller 38,5x50,5 inch!!

Jag har satt 80/20 vadd emellan och använt Aurfiltråd  till denna lätta quiltningen!!Några fyrkanter fick jag över till scrapskorgen ,,,,eller kanske till en liten kudde,,,men det blir en annan dag!!!


Idag är det ju fredag och jag länkar till Amanda ,Sarah,,Richard och Tanja!!


http://www.crazymomquilts.blogspot.se
http://www.confessionsofafabricaddict.blogspot.ca/
http://www.richardquilts.blogspot.no/Skall strax packa igen,,,Skåne och Öresundsquiltarna väntar i morgon...men först en naatt i Förslöv

6 kommentarer:

JaneGardner sa...

Det är många gånger det enkla som är det vackraste. Som i din quilt, låta tyger tala

Kramar och ha en härlig vårdag

Maja sa...

Hoppas att vi hinner snacka lite innan du åker. ska promenera Raja nu, men hör av mig snart!
Ditt täcke ÄR SÅ fint!
Joannas tyger är alltid vackra!
kram//Maja

Anonym sa...

very sweet

Wivi sa...

Vackert med milda färger. Gillar :)
Kram

Sarah Craig sa...

Beautiful colors! Whoop whoop!!

Nessa sa...

Beautiful.