Summa sidvisningar

söndag 17 mars 2013

Leva som man lär!!Vi sytokiga tjejer har under detta året haft UFO dagar,,här i Viken,Min tanke var att flickorna skulle beta av sina högar med halvfärdiga quiltar...men..
Det heter ju allt om oftast att ojoj vad många quiltar jag har som inte är färdiga,,,känner ni igen detta??
Jag kan  också ställa in mig i ledet...för det finns en del här hos mig också. 
 


Under våra träffar demonstrerade jag också "gamla" mallar,,tanken var att de som inte sett dem,,och hur man använder dem,,skulle få lite hjälp..på vägen.Sedan de som redan sytt av de olika teknikerna kunde ju få sy färdigt sina quiltar!!

Melonmallen!!
 


Många nappade på min tanke..och blev klara med sina halvfärdiga arbeten.Tror att det också fylldes på med nya saker....för visst är det roligare att sy nytt än att göra färdigt det gamla????

T.o.m jag fick färdigt ett gammalt ,gammalt alster ,,det gäller ju att leva som man lär ,,eller hur??
På denna scraps quilt fattades det bara en avslutningskant....och nu äntligen är den färdig....och får ett nytt hem i centrallager B..

 
Det får bli flera UFO dagar till hösten,,det har jag nu förstått..eller kanske ska man ha en sådan i månaden jämt och ständigt...tror det skulle behövas...
 
 
Vi har dock en till rolig träff kvar i början på April då vi ska sy med mallen HexN More,,,,känns det lockande ,,hör då av er,,
 
 
En Bambikram till er alla denna söndag!!!

6 kommentarer:

Annette sa...

Fina täcken, och UFOn tar slut så måste man sy nytt.
Må så gott.

Wivi sa...

Så'na där UFO-dagar skulle jag behöva för jag håller med om att det är mycket roligare att börja på nya saker än att göra klart så'nt som är nästan färdigt.
Kram

Marianne´s hantverk sa...

Det känns bekant med halvfärdiga alster
Kram
Marianne

my Haven sa...

Hej, jag skulle gärna vilja komma med på en av dina syträffar. Gärna över en helg om du har någon sådan, eller en hel lördag eller så;)

Hör gärna av dig!

SewCalGal sa...

So happy to have you come join my sew-cial to celebrate International Quilt Day. You certainly captured the spirit of this sew-cial.

SewCalGal
www.sewcalgal.blogspot.com

Maja sa...

Usch, måste du visa den där melonkvilten?
Ännu en omgång mallar som jag haft i evighet och inte testat!!!
Blockhuskvilten är så vacker!!!
Kram!