Summa sidvisningar

söndag 6 januari 2013

Scraps X scraps

 
 
 
 
 

Dessa scrapsblock har jag nu sytt av 2,5 inch småbitar....dessa små bitarna skulle egentligen hamnat i papperskorgen.Men ekorre som jag är ,,så skär jag alltid till sådana om tyget räcker med min lilla fyrkantslinjal,,2,5x2,5 inch.. och lägger dem i en burk.
För att vara jätte redig(((och hm,,det är jag ju om jag får säga det själv!!!)))) kan man ta två och två scrapsbitar och börja sy ihop varje gång du startar din symaskin,,,och vips så har du ju ett gäng ihopsydda och tar du då dessa två och två och fortsätter att sy ihop växer det snart till en liten scrapsquilt!!

Dessa fyrkanter jag visar idag ,,sydde jag ihop i mellandagarna ,,när våra barnbarn var här..Ett härligt arbete att ha på G ,,när man inte behöver tänka....
Vill du ha ett ljust och en mörk bit tillsammans ,,så lägger du givet dessa nyanser i varsin burk ,,och tar då en från den mörka och en från den ljusa,,,och du får även här en underbar scrapsquilt!!


 

 
 
 

Här kommer några gamla exempel,,som jag kanske kan få inspirera ER med.

Gamla ,,jo överföringen fungerar inte idag heller,,men jag fick tip av Ullis och Bibbi igår om att ha Chrome... istället...men det skall ju laddas ner och så ,,och då får jag nog vänta på hjälp från mina barnbarn....
Men jätte tack för tipset,tjejer!!

 
 

Årets första söndag är så grå ,,grå och grå..än så har jag kvar adventsstakarna som lyser så fint..men imorgon så åker de bort.....lite vemodigt!!

Söndags kramar från mig till ER!!!

9 kommentarer:

Wivi sa...

Så ordentlig är inte jag när det gäller scraps :-(
När vanten är klar ska jag kolla i mina scrapshögar och se vad jag kan få ihop.
Kram

annemarlen sa...

Härlig inspiration!
Ha en fin dag, kram till dej.

Annika sa...

Ja inspiration i massor får jag alltid hos dig! Kram

Maja sa...

Du borde kalla din blogg:
"Tips och Trix med Bambi och hennes quiltglädje".
Dina arbeten tål att visas fler gånger, så varför inte!
Kram så hörs vi sedan.

Gunilla sa...

Fina scrapssaker och tack för inspirationen!
kram

InGa sa...

Scrapsquiltene blir "ursnygge"...
Frister...
Men jeg er med på bloghop til Mdm Samm, ( som Britt Inger) og har litt å prioritere först. Det er veldig morsomt, og jeg syns du skulle hive deg på også. Nivået er så ulike på de som er med, så det er ingenting å väre redd for.
hilsen Ingrid

Anonym sa...

Jag älskar dessa "frimärkstäcken"! Försöker också skära till smårutor av mitt scraps och när jag har lite tråd kvar på en spole, brukar jag använda den att sy ihop rutor med :)
Gun A.

Lizzan sa...

Härlig samling scrapsinspiraiton!
Kram Lizzan

Birgitta i Gävle sa...

Scrapsglädje!
kram