Summa sidvisningar

onsdag 28 november 2012

Godmorgon onsdag!Uppe tidigt idag,,lite svårt att sova... mycket rör sig i huvudet ,,kanske kan det vara det...Det bästa med att stiga upp lite tidigare än normalt är ju att dagen den blir något lägre och jag kommer att hinna så mycket mera,,,

För ett tag sedan vädjade CarinaN på FaceBook om att vi fick gärna sy nya pyttetäcken till Lunds neonatalavdelning.Dessa täcken eller toppar är himla roliga att sy ,,för här kan man ju leka precis hur man vill och vilka tyger man har eller tar.
Storleken är  50x70cm,,vändsys  med flanell på baksidan och quitas lite lagom.
Här kommer mitt första bidrag!!
Vevat på min Accuquilt Baby Go har jag också gjort.

Vill ni komma i kontakt med Carina ,,så har hon sin blogg ..  http://carinasyrochfunderar.blogspot.se

Jag kommer att sy ett antal pyttetäcken till,,som sagt är det roligt,,jag blir av med massa scraps,,och men framför allt så värmer de ju dessa små..och lite långsökt så kanske det föds fler quiltare......när de får en så bra start!!


Ha en bra dag mina vänner,,denna mitti veckan dag!!Kram

4 kommentarer:

Wivi sa...

Ingen speciellt god morgon. Här vräker regnet ner så jag nästan (men bara nästan) funderade på att strunta i boulen och krypa ner under täcket igen.
Önskar dig en bra sydag.
Kram

Dollandesign sa...

Ja, att sy pyttetäcken till en neonatalavdelning är en fin handling av Dig, och andra. Detta täcket som Du sytt är så tufft i sitt mönster, tycker jag.

Dollandesign

Maja sa...

Jag är ju trög, fattade inte att just detta arbete skulle bli ett pyttetäcke!
Måste köpa frimärken sedan skickar jag dina baksidor!
Kram

MIss Wattpads mamma sa...

snyggt