Summa sidvisningar

måndag 10 september 2012

Hemma!!!


Åskan mullrar utanför ,,regnet vräker ner....Janne den ropar ,,och mannens semester är över...alltså vardagen har börjat igen!

Som ni alla vet har jag varit i Quiltköping  hela helgen ,,inbjuden av Anna,,,Butikenannalunda och demonstrerat en del bra ha grejer,,såsom bl.a  Accu quilten,,limpennor ,,pincetter,,,,och MALLAR....


 
 
Jag har träffat många av er läsare,,,,,gamla quiltvänner,,,,och en hel del andra mysiga besökare,,och utställare!!Vilken helg!!!!Jag har fått en sådan inspiration och syglädje av er ,,,så igår var huvudet så fullt med ideer så det nästan sprängdes.Själv så hoppas jag,, att jag också kunnat dela med mig av mina tankar och syglädje till ER!!
 
Tyvärr var det ju så att det fanns ingen tid att kunna ägna någon längre prat ...tid åt er ,,detta hade jag ju så gärna velat göra ,,men detta tar vi nästa gång vi träffas!!
 
Under tiden jag nu skrivit detta så har regnovädret dragit över och solen den tittar fram igen,,kanske kan vi ta ,,lite sent,,men,, våran dagliga promenad,,och sedan  Maria,,,Bussler&Bussler,,skall jag veva!! och min Janne han skall få sy!!
Och alla ni där ute ,,nu hoppas jag ni testar era malla ,,,som ligger i era påsar!!
 
Måndagskramar till er alla och TACK alla för denna underbara helg!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

Maria sa...

Ja, här snurrar det oxå för fullt, Vår Accu fick komma hem till mig igår kväll. Idag är barnen hemma för skolan har planeringsdag och vi skall gå på bio men sen.....oj vad det skall vevas och rullas....rött eller blått är dagens färg!!! Och du, vilket bra syväder du har!

Bibbi sa...

Så bra att ni är hemma igen och kan börja berätta för oss andra om allt ni lärt er och fått idéer om!
Kram

Maja sa...

Här är jag och snart ska jag sova!
Det var så roligt att träffa er och man borde väl genast starta symaskinerna för att få användning av alla tyger!
Kram