Summa sidvisningar

lördag 25 augusti 2012

Godmorgon denna lördag!!
Här tassas det ..för vårat" finbesök" sover så gott,,frukosten är i magen på Kj och mig ,,solen den skiner ,,och det verkar bli en fin dag!!

 
 
Igår  på fm. så fick vi kaffefrämmat och det närmaste kakor vi kom var detta tyget!!Våra bekanta tyckte det var bra ,,för de försöker leva ett ""light"" liv,och där passa ju inte kakor direkt in. 
 
 
Av detta tyg har jag ""skapat"" denna löpare,,,,blev faktiskt riktigt bra,,lite elegant ,,tycker jag.Nu väntar jag på ett kuvert med det bruna tyget till en avslutningskant.men våran post är seg,,det är inte bara internet   som är det...
 
Sedan måste jag passa på att få tacka för alla varma ord igår om min quilt.mitt""misslyckande""!! Visst kommer den säkert att bli en bra och fin quilt så småningom,,men nu börjar den ligga i smådelar igen..men jag har en hel del sprättande kvar.Tänk att det tar 4-5 ggr längre tid att sprätta än att sy((kanske tar det ännu längre tid))
Sedan är det ju så att herr Sprätt och jag vi tycker speciellt inte mycket om varandra!!Kollisionen blir direkt!!!
 
Så har vi det här denna fina lördag i Viken  ,,jag hoppas de små vill åka till torget och titta idag,,om det vaknar vill säga innan de stänger där.Vad ägnar ni er åt denna helg??
 
 
Lördagskramar från Bambi,,Sprätt Johansson
 
 

3 kommentarer:

annemarlen sa...

Efter en intensiv första vecka på jobbet har jag tid att titta på bloggar igen.

Riktigt fina saker du visat upp den här veckan.
Löparen är ju perfekt för den som ska leva "light"..

Ha en bra helg! Kram

Bibbi sa...

Den löparen skulle behöva ligga på vårt bord... inte för min skull... men vi är ju två!! Snygg är den också!
Kram

Wivi sa...

Här har det bara blivit ett några varv på grytlappsbaksida nr 2.
Kram