Summa sidvisningar

onsdag 11 juli 2012

Cirklar!!

Godmorgon!!!

Jag skrev lite igår om mina gamla cirkelquiltar ,,och hade då tänkt visa några av dem..men tyvärr fick jag inte över bilderna!!Då får man gå upp tidigt på morgonen och försöka ,,och idag får ni se några av dem.Ammi i Östersund skrev på FB och frågade om jag tagit mallen ur någon tidning eller bok.Men det har jag inte gjort ,,utan använt Elisas backporch mallar.


Förr ivärlden när dessa inte fanns använde jag också pappmallar,,men upplevde att de blev mindre och mindre varje gång jag ritade av dem.Dessutom så var det svårt att få mallen exakt.Men som sagt då fanns det inget alternativ!!

Dessa  cirkelmallar finns i olika storlekar och den lilla mallen passar ihop med den stora,Mallen är i ett ""tjockt"" material och sömsmånen är inräknad.Jag tycker den är bra och enkel,,bara att lägga den på tyget och skära ut och med inch fot på symaskinen.. bara att sy!!Dessutom ligger mallen stadigt på tyget.


Allt har ju ett pris,,och jag vet att plånboken bestämmer,,,men JAG tycker dessa mallar är värd sitt pris!!

Kanske har du denna mall liggande hemma i lådan???DAX kanske att damma av den och börja använda den igen........???

Kan jag inspirera??

Solen försöker idag tränga igenom,,men den verkar vara lite sömnig,,samma som lilla jag.Gårdagen fick jag lite tid bakom min Janne och fick quiltat och monterat en hel del,,dessa bilder kommer en annan dag!!

Onsdagskramar från Bambi

2 kommentarer:

Wivi sa...

Kram te'baks från ett igenmulet Sth. Dags för boule, regnkappa medtages för att hålla regnet borta.

Lizzan sa...

Vilka härliga cirklar!! Har oxå den mallen men jag och cirklar är inte riktigt kompatibla så de ligger som smycken ;)
Kram Lizzan