Summa sidvisningar

söndag 25 mars 2012

Trött men lycklig!!Ja så känner nog många av oss idag som var på den stora quiltdagen i Förslöv igår.

Det är nu andra året som Anna tillsammans med sina Kaffebönor ordnar denna dagen.Ett jätte tillfälle att få njuta och inspireras och att träffas ,kramas och växla några ord med varandra!!!
Det var fantastiskt många som kom,,trots denna dimmiga dag.Själv hade jag svårt att hitta avtagsvägen till Förslöv ,när jag körde från Varberg på morgonen.Att skriva att det var dimmigt ,,så är det ordet inte riktigt relevant!!!

När jag gick genom entren dörren så möttes man av glada Bönor och deras vackra quiltar!!!!!Det måste vara inspirerande att vara medlem i den föreningen,,att få sy och visa upp sina alster ,samtidigt som det givet är en tidspress,,ett år går fort.
Nu väntar jag och med mig många andra,, på nästa stora quiltdag!!Hoppas ni orkar,,Anna och dina töser.

Bönorna hade många stationer där de visade upp olika tekniker.Jag själv demonstrerade lite bra ha mallar ,,,passar mig va???Helena,,Syverkstaden var där med sina underbara quiltar,Anna,, Butiken Annalunda,,givet med sina härliga tyger,,,böcker,, quiltmatrial och mönster ,,och så mallarna givetvis!!Vidare var GunillaJ ,,med sina Sabby Chick alster,underbara!! ,,fårskinn och pärlor!!

Dagen gick så fort!!Vips så var den över och kameran då??,jo, den låg fint i väskan och nu började de plocka ner sina alster.Alltså blev det inte mycket fotograferat!!! i år heller!!Skärpning!!
Fick ändå några bilder på alster ,,de som var närmast mitt stånd.Precis mitt framför mig hängde denna underbara quilt,,visst är det en Eva quilt!!??


Jag träffade så många goa vänner,,både fd kursdeltagare ,,bönor,,cybervänner osv.Jag träffade också många nya inspirerande vänner,,,vilken dag....
Idag skall jag bara njuta och försöka ta in ALLT!!!!!!!Här får ni några bilder på ett fåtal av alla de quiltar jag hade med.Vet att ni sett dem tidigare,,kanske kan jag ändå  inspirera er!!


Ute försöker solen ta sig igenom den tjocka dimma som väller in ..Tror tyvärr att vi här får vänta ett par dagar på den varma och sköna gula runda.


Vill här och nu Tacka alla er som gjorde min dag igår till ett fantsatiskt minne ,,,som lever med mig länge ,länge,,,,,
En del av er kommer jag att träffa om några veckor,,då jag får äran att leda Manikursen ,,hos Anna.

Kramar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för igår, ville inte jobba efter en sådan inspirationsdag men men. Hoppas du orkar göra en manikurs även i halland kramisar märit

evaj sa...

Tack för ni kom Märit ,,,är så glad över ER!!Visst skall här orkas ,,snart när den "" hostan försvinner!!

annemarlen sa...

Vilken mysig dag!
Ha en bra söndag, kram.

Wivi sa...

Verkligen en härlig och inspirerande dag.
Kram