Summa sidvisningar

torsdag 22 mars 2012

Torsdag!!!

Tänk vad fort våra veckor går,,detta är ju inte riktigt klokt egentligen.Trots jag hostat mig igenom denna veckan också så har den gått jätte fort för det.Idag känns det bättre och allt går nog åt rätt håll.Men hosta lär jag nog  få göra ett tag till,,för den vill inte ge med sig.

Vad har jag då gjort ,,tycker själv ingenting ,,men det är klart tittar jag på min blogg så har det ju hänt en hel del.Det är väl tur man skriver en blogg så man vet vad man gör,,och att den håller iordning på mig!!!!

Jag har iaf ..denna veckan letat efter mallar ,,,känner ni igen er?? Jag kan stå och skära till en del block och så vips så är mallen borta,,,och jag tycker ju själv att jag inte flyttat mig....ändå är den borta.

Så hände bl-a  igår när jag skulle leta efter min Snowballmall,,,,men tillslut så låg den ju,,mitt framför näsan på mig ...konstigt ,,va??

Av det jag skar bort från Hatchets mallen tog jag givet vara på. Skar då till en snowball block och sydde på scrapsen från Hatchets.....och resultatet blev denna quilt!!


Smart va...eller är man ekorre så är man!!!

((AnitaE  känner du igen något på quilten??)))

Glöm inte ärtsoppan idag,,och Bamsekramar på ER!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kram till dej med ,krya på dej så syns vi på lördag. Ps kul att Moas qvilt kom med i din blogg många krya på dej från mej Märit

Gunilla sa...

Du är allt bra fiffig, Eva! Lyckat resultat och kul med ekorrtänket.
kram

Maja sa...

Du är tokig!
Ja, det är jättevackert,
men var går gränsen?
Ska jag sluta med att slänga skräpet och skicka till dig???
Kram

Wivi sa...

Finfin quilt. Vi har en liten djurpark: Du är ekorre och Duracellkanin och jag är en hamster :-)
Kram