Summa sidvisningar

tisdag 24 januari 2012

Vad glad jag bli.....

när ni blir glada av min scrapsquilt!!!Detta mina vänner värmer och stärker...och jag har nog vuxit 5 cm sedan jag kom hem!!!Av alla era fina ord!!Så nu räcker jag till översta hyllan i skåpet utan att behöva stå på min pall!!!haha!!

Tack,för era kommentarer!!

Ja t.o.m Kjell tyckte om den!!

Idag har vi en skillnad på 35gr ,,sedan semestern och det biter i våran näsa.Jag hoppas det kommer att bli en fin dag med en stor sol.,och då blir det en promenad på stranden.

Gårdagen/dagen  var/är  lite snuvig och bihålorna gillade inte att jag fortsatte med quiltningen på scrapstäcket.Så den blev bortlagd,,tillsammans med flera toppar,o väntar på bättre tiderMed den syabstinens jag har sedan semestern så skar jag till en till variant på mitt löparmönster.Då med helt andra färger.....
Tänk vad olika saker o ting blir,, av olika  färger /tyger!!Ett helt nytt mönater.


Idag blir det uppröjning igen på köksbordet,och av sysaker......Kjell och jag skall ha en liten ,liten bjudning ikväll.Vi ska fira att vi varit legala Hallänningar i 10 år,med våra grannar!!Tänk vad tiden rinner iväg.

Så lever livet i Apelviken...

Kram på ER !!!!

6 kommentarer:

Maja sa...

Vad snygg den blev med blått!!!
Där ser du!!!
Rött hade varit det "vanliga".
Blått blev att dra den ett varv till i designersvängen!
Bra jobbat Duracell!
Nu kan du sy en med rött också!!!
Stor kram

evaj sa...

Tänk Maria,,det ligger redan röda tyger o väntar!!!!men det får bli tidigast imorgon ,,för nu är det välstädat på bordet hos Johanssonssss!!!!!!

Angelica sa...

Tänk vad olika löparen blir i olika färger, snyggt mönster.

Maria sa...

Tack för titten hos mig idag :)

Goa tisdagskramar från Maria ♥

Anonym sa...

WoW! Över 60 000 besökande :)Grattis!
Och vilken snygg duk & så snyggt av Scraps.
Kram Stina

Anonym sa...

Säger som Stina GRATTIS till dom 60000 st och till att vara legal hallänning i så många år. Blått är flott men tycker ju att den gröna är snyggare, skulle behöva en nu när tomtarna har gått o lagt sej kramisar märit