Summa sidvisningar

fredag 27 januari 2012

Fortsättning följer.....

....med dessa "skräpbitar"",Med  ett jätte glatt humör ,åkte de in under pressarfoten två och två.Rätt som det var så växte det en  nya skapelsen fram.Helt oplanerad ..men så kul att bara få leka....och inte behöva tänka!!
Det fick bli som det blev..och  det blev det också.(om detta kan vi ju tycka olika!!)
Rad efter rad växte fram,,och vips så var en ny quilt topp färdig.I burken låg två små fyrkanter kvar och tre gula stora och två turkosa fyrkanter.Så av allt detta "skräp"" ekorren sparat fick Bambi  skapat denna quilt.

Jaa ,det blev en riktig smarrig myllerquilt,,som säkert kommer att värma någon!


De små bitarna som blev kvar i burken får ekorren tillbaka ,,för rätt som det är kommer nog Bambi tillbaka och hälsar på hos sin kära vän!!!!


Fredagskramar på ER alla!!

4 kommentarer:

Maja sa...

OJ, jag blir alldeles matt av dina sagor!!!
Undrar om våra klockor går olika?
Min har bara 60 minuter/timma och
24 timmar/dygn!!!
Fina färger på täcket!!!
Kram!!!

lisailysekil sa...

Vilken färgklick!Blir så förundrad över dina lådor som innehåller färdiga bitar, alltid i rätt storlek!Undrar nu hur?Skär du bitar i en viss storlek och lägger ihop eller blir det som det blir?Undrar nyfikna Lisa i Lysekil :)

evaj sa...

Lisa!! jag är så förtjust i mina mallar 2.5x2.5 inch,,och 2.5x18.5!!
Den lilla ligger alltid på skärmattan och då givet av småbitar jag får över ,skär jag till en liten fyrkant!!!som åker till ekorrens låda..halva jobbet är nu gjort!!
Börjar du varje gång du syr med två scrapsbitar ,,vips,,,så har du ett gäng redan färdigsydda,,utan att märka utav det!!Fiffigt va???Kram Lysekil fr. Varberg

Lizzan sa...

Jätteläckert myller att bli glad av!
Kram Lizzan