Summa sidvisningar

onsdag 9 november 2011

Onsdag och hemma igen!!

Telefonen ringde kl sju imorse,, upp och åt frukost tillsammans med Ulla-Britt kvällens värdinna för Klutaträffen.
Sedan iväg en sväng till Borås,,med jackan till Annelie som jag fick åka runt Ullared och Gekås igår och köpa.Snäll svärmor som jag är.
Kan bara berätta för ER alla,,,jag var inte ensam där igår !!!!HUA vad folk,,men konstigt nog flyter allt på och väl framme vid utgången och kassorna var jag ensam!!
Prisskillnade på denna jacka och i en vanlig affär är ungefär hälften!!

Väl framme i Dannike igår kväll var ögonen trötta ,,körde i dimma på dessa kostigar mellan Hillared och Dannike bl.a.Tur jag inte körde ut på någon åker,,hade det skett hade jag inte vetat var jag var ,,så dimmigt var det.

Årets glögg fick vi,,och den var fakiskt riktigt god. En middag som bara var hur god som helst...Mycket prat och glada skratt fick vi till.Två stickade och två av oss sydde.En av sömmerskerna var jag .Två täckens lukkekanter hann jag med ,,men så kom vi inte isäng innan halv två inatt!!
Himmel ,,alla U-B s stickade sockor!! Anitas " sexkatter "!!Vi delade ut varsin julklapp ,,skrapade triss,,och där drömmer vi fortfarande om våran resa över de sju haven!!och bytte RoundRobin blocken.Sedan försökte jag somna i detta härliga rum,,tror ni att det blev någon sömn??(Bara en hylla av flera med tyg!!)))

Drog idag handbromsen på bilen vid vissa affärer i Kinna!! på hemfärden till Varberg...och som tur var tömde jag ju plånboken i Ullared igår,,men en och annan krona låg lös i väskan ,,så det blev en påse iaf!!


Kram på er !!!

2 kommentarer:

Wivi sa...

Kanske säkrast att lämna kreditkortet hemma när man ska på så'na utflykter :-)
Kram

Maja sa...

Såg ju bilden från affären som du skickade!!!
Tänk om jag vetat om det!
Kram