Summa sidvisningar

tisdag 17 maj 2011

Mållös!!!!!

Godmorgon mina vänner!!

Igår , sen em. när grannen  kom med posten ,hade hon med ett jätte paket med sig.Värst vad du får många tjocka kuvert sa hon...men idag är det x-tra stort!!
Jag vet en bloggerVÄN som hotade mig med en ny utmaning.Hjälp tänkte jag....och tog emot mitt stora tjocka och tunga paket.
När jag väl fick öppnat det så blev jag alldeles mållös,tårarna började rinna och jag tänkte ,men Maria!!!!Du är inte .... som skickar detta till mig!!!
Vilken överraskning!!! Först så tog jag upp denna underbara  väska,,trodde jag såg fel,,,den kom till mig.När första chocken lagt sig så öppnade jag den och i den låg..

...en kvitto rulle som var påbörjad  med blå scraps,flera blå tyger och en häftigt blått zigzak band..Utmaningen var att sy en väska,,,i dessa blå scraps,använda kvittoremsorna + zigzak bandet,samt att sätta till svart/gråa tyger!!!
Färdigt i JULI (tack!!).

längre med och under utmanings papperet låg ytterligare ett papper.Marias egenhändigt ritade hjärtmönster,till broderi.Tack!!

Nu trodde jag ju att min väska var tom,,,men inte mina vänner,,,längst ned låg en anteckning bok med eget sytt omslag.Märkt på framsidan Eva Johansson och bak ,gissa vad det stod där........


Som ni nog förstår är jag lika mållös idag ,går omkring och nyper mig ...för jag tror inte detta är sant....

Väskan har Maria bestämt att det ska vara en sko väska,,så nu får jag nog ut och leta efter ett par nya high klackers fina nog att ligga i denna underbara väska!!

Maria jag kan bara säga TACK!!!
(resten skypar vi om!!)

Bamsekramar på Er alla där ute   (vad tror ni stod på baksidan av anteckningsboken?)
Förstår ni nu hur det kan kännas att få bli överöst av så mycket vackert ,välsytt(hua!)...och det var lilla jag som fick allt detta..

10 kommentarer:

pialuttan sa...

Vilken superfin present! Och jag tror faktiskt att du är väl värd den! Njut av den och givarens generositet...kram

Immi sa...

Åhh, va roligt att få paket som man inte väntar sig, jättefina saker och du är säkert värd dem allihopa...Kram..

Annika sa...

Vilken underbar stund du måste haft. Skall bli så roligt att få se vad du syr av de blå tygerna. Och jag misstänker att det säkert stod något om mycket goda, kära vänner på den fina boken. Kram Annika

annemarlen sa...

Det står "duracellkaninen" :-))

Vilka härliga gåvor du fått, lycka till med din utmaning.
Kram!

MIss Wattpads mamma sa...

Förstår att du blev mållös när du öppnade brevet, det blev jag också när kuvertet med förvaringen dök upp.

Maja sa...

Tack för de fina orden Eva, men jag tror bestämt att du glömde att berätta att jag i förra veckan fick brev med utmaning och jättefina Kaffe Fassett-tyger av dig och att jag för två veckor sedan fick nya köksgardiner av dig!!!
Rätt ska vara rätt. Eller???
Kram

Anonym sa...

Woooowww!!! Vilket paket, förstår att du blev tårögd. Men du har alldeles säkert gjort dig förtjänt av den. På baksidan står det något vackert om er vänskap och kanske en kommentar om Bambi. Bamsekramar från MonicaJ

Anonym sa...

Ingen dålig present! Jag gissar på "Quiltglädje"
Kram, Gunilla G

Wivi sa...

Jättefina saker du fick. Maria är full av överraskningar.
Lycka till med utmaningen.
Kram

Lizzan sa...

Vilken härlig post, förstår att du tappade talförmågan för en stund!
Kram Lizzan