Summa sidvisningar

fredag 6 maj 2011

God morgon ....

...på Er alla.Idag är det fredag ,solen skiner ute och det verkar bli en fin dag.Kanske lite kallt fortfarande men fram åt dagen kan det kanske bli en liten lunch på altanen.
Eller så får vi sitta inne och äta ,och ute haglar det.För så blev det häromdagen.Stora hagel vräkte ner över oss.Kan detta vara  vara våren?

Efter jag skrivit på bloggen  igår blev det liiite fart på kärringen här.Tog tag i Marias gröna tyg hon skickade till mig och mina tokstjärnor.Räknade ut att "bara" ha det att foga samman blocken med,så räkte inte tyget.
Oftast  är det mönstret som bestämmer hur mycket tyg det går åt ,,,och då blir quilten som den är tänkt från början.Nu var det så här att tyget bestämmde hur quilten skulle se ut och det blev så bra.....ändå,,
tycker jag!!!
Skall idag  leta fram lite tyg till bakstycket och vadd,och montera det hela.Funderar på att handquilta detta täcke...kanske med aurfils limgröna tråd...eller ...jaja,jag  får väl fundera  lite först ,,,vilket som blir bäst och framför allt vad jag känner för!!

Känner för.. gör jag kankse inte men lite fredagsröj måste det bli först!!!                Kramar ,kramar, och hoppas ni har det bra.

9 kommentarer:

MIss Wattpads mamma sa...

Skönt att se att du har fått energi, strunta i fredagsröjet, det blir ändå smutsigt igen när du drar fram Janne och tygerna.

Maja sa...

Mmmm, den är snygg!
Som min Anton sa;
-Det skulle kunna vara du som gjort den där, morsan med lite andra färger!!!
Visar hur lika vi tänker, eller???
Kram lilla Bambi!

evaj sa...

Tack Carina och Maja!!PK på ER

Anonym sa...

Vilken fin quilt stjärnor är fint de grön stjärnorna blev super. Quilta med limegrönt blir säkert vackert. Ha en skön helg i den sköna solen som dom lovat.
Kram EvaM

Mia B sa...

Så snyggt med det limegröna till blått.
Kram Mia

Anonym sa...

Mycket snyggt , hoppas jag kan bli färdig med något så man kan prova på detta med hi hi kramis märit PS ja nu blir det snart 5000 till som tittat till dej ds

evaj sa...

Va goa ni är Eva,Mia och Märit!!P&K på er oxså

Wivi sa...

Den blev jättefin (kan det bli annat när du är i farten?) Jag har satt upp tokstjärnorna på min "vill-göra-lista".
Kram

Lizzan sa...

Så härliga stjärnor!!
Kram Lizzan