Summa sidvisningar

tisdag 15 mars 2011

Vertical Drop..

sydde Bettan och jag tillsammans igår.
Vi hade en liten dispyt innan vi kom igång.Bettan var lat efter en lååång semester och visste inte om hon ville vara med på mitt förslag.Själv var jag väldigt osäker om jag ville sy  en topp i dessa färger.Nu låg remsorna där färdigskurna i 2,5 inch bredd och tittade på mig ,så varför inte.Jag kan inte bara sy i mina favvis färger,så  vi satte igång.

Så här blev resultatet.
Mönstert till denna quilt finns i boken Jelly Roll,Inspirations och var väldigt rolig att sy.Så med andra tyger och färgval kommer strax en ny topp att födas i Apelviken  här hos mig.

Ute skiner solen ,lite kyligt ännu.Igår handlade jag påskliljor och satte på altan bordet.Våren är på G!!!Jippi!!

Strax skall jag höra med Bettan om hon vill vara med på ett uppdrag till,annars tar jag kaffekoppen och slår mig ner på altanen,,man kan ju  svepa in sig i en filt om det blir för kallt!!

                        TREVLIG tisdag på ER!!!Kramar

5 kommentarer:

pialuttan sa...

Och det sprudlar av sömnad och glädje hos dej som vanligt, skönt! Själv har jag tandagnisslans ont...kramen!

Wivi sa...

Vilket roligt mönster.
Kram

Maja sa...

Jättefint Bambi!
Färgerna är varma och goá!
Det är en utmaning i sig skulle en vän till mig säga;-D.
Kram Maja

evaj sa...

Pia lilla,,,jag skulle kommenterat din tandvärk ,men var inte behörig att komma in på din sida!!Vill bara säga krya på dig!!
Wivi ,,tack!!
Maria,,haha visst är det!!Kram på er

Bettan sa...

hej! När jag läser din blog om Bettan så hajjar jag till varenda gång....jag tror väl att det kan vara en symaskin..själv heter jag Bettan och på mitt gamla jobb fick jag det vackra xtranamnet "tvillingnål"..vet inte varför.. : ) Jag känner det som om jag borde varit "där" och sytt nåt tillsammans med dej men det är jag ju inte. Ha en trevlig kväll..(jag fortsätter gärna att läsa om min namne, Bettan).
Kram sytanten