Summa sidvisningar

måndag 28 mars 2011

En annorlunda dag!!

När det gäller vädret är det verkligen annorlunda..Ena stunden är det 25+grader i solen och vips så har vi minus igen.Då solen har  tagit en liten vilopaus, och kung Bore passar på  .Nu så  säger meterologerna att det är lite snö  på väg.Ja ,ja det är väl detta som kallas vår.

Mannen och jag har varit större delen på altanen idag och njutit , och ätit lunch där.Under tiden jag suttit och solat så har jag oxså talat en del i telefonen(förenat nytta med nöje) ,diskuterat både det ena och andra,med mina vänner.
Väl inne igen har jag varit jätte redig och sytt på två nya lukkekanter på  gamla quiltar.Detta känns så skönt när detta var gjort.
Alldeles strax skall jag sätta mig och sy färdigt dem för hand.Jag har oxså "påskpyntat lite i uterummet.Ni vet ju om,att gult är inte direkt min färg .Så våra påskdukar blev så här i år....Kanske lite tidigt att lägga på dem ,men eftersom färgen inte är så påsklik tycker jag det går bra och de passar in bra.Lite närmare högtiden kommer det säkert en och annan tupp eller fjäder och påskar till det  ..

Mitt scraps kuvert har gått iväg och jag hoppas en lycklig?? mottagare har fått det och att hennes chips har börjat jobba!!
Skall bli så spännande att få se resultatet av det hela!!


Hoppas ni har en  trevlig måndagskväll och är rädda om varandra!!KRAMAR

5 kommentarer:

Lizzan sa...

Nog har kuvertet kommit fram och nog hettar det i huvvekontoret, men det ska nog lösa sig snart...
Ha dett gott goa du!
Kram Lizzan

evaj sa...

P&K tillbaka och lycka till...Lizzan

Maja sa...

FINT!
Gillar duken!
Lite lagom anti!!!
Kram Maja

Wivi sa...

Gullig duk. Ska nog sy en löpare av grönt tyg med påskägg (tror jag).
Kram

evaj sa...

Tack alla!!Tiden rusar iväg,,så det är dax!!Kram