Summa sidvisningar

torsdag 24 februari 2011

Natt lektyr!!.....

 

..  hade jag i natt ,,,Fresh * quilting  var boken, och den  är skriven av Malka Dubrawsky.Jag har beställt den av butiken Annalunda.

Jag gillar  fortfarande det här enkla och vanliga quiltandet.Varför krångla till det hela ?Dessutom att bli av med sina småbitar är väl inte fel heller.Man kan  ju komplettera med ett antal nya och fräscha tyger,,
Och vips så har man en ny och mysig quilt.

Dessa quiltar är sydda med de allra minsta remsor man egentligen kan spara .Själv  tycker jag  de har blivit härliga ,men så är det oxså roligt att ta till vara på  alla småbitarna.Ekorre som jag är...Denna lilla quilt som är sydd med ett vitt bastyg och de minst småremsorna.Denna ide , har blivit populärt här i Varberg .Det var många av de mina som sydde detta mönster på en av våra senaste träffar.

Idag är det torsdag och lunchen är given...Skall bli gott med soppa som kanske värmer mig,,, i denna istid som vi har utomhus...som inte är bra för varken själen eller kroppen.

KRAMAR!!!!!
 

6 kommentarer:

Lizzan sa...

Visst är det enkla både roligt och blir såå fint så!! Boken verkar vara alldeles förträffligt mysig nattlektyr, kom med en recention så jag vet om det är nått jag måste köpa!!

Morgonpigg är jag då rakt inte, men eftersom jag börjar ganska tidigt och behöver lång startsträcka så är jag tvungen att kliva upp före tuppen :)
Kram På dig!!

evaj sa...

Då är vi ganska lika,när jag arbetade dag,,gick jag oxså upp före tuppen,och denna startsträcka behöver jag fortfarande ,,men nu efter tuppensgal ,,som väcker mig oftast!!
Recention,,,både ja och nej!!Kramen på dig

Jenny sa...

Jättefina quiltar i vitt och färg! Vad använder du för vitt tyg? Är det vanligt quilttyg med "vitt-på-vitt" eller har du nåt annat smart tips?
Kram från en som börjar jobba nästa vecka. Lite nytt att ha en tid att passa på morgonen...

Maja sa...

Gillar dina "scrapskviltar". Tänk att det går att göra så mycket och så fint av något som många bara slänger!
Kram Maja

evaj sa...

Hej Jenny,,kan inte säga jag är avundsjuk på dig att ställa klockan och väcka son och iväg tidigt!!
Men så är livet,och vi lite äldre!!har överlevt,,,,,så det går nog bra för er oxså.
Vitt bastyg har Anna ,billigt och bra!
Maja!!Visst blir det....Kramar på ER!!!

yanmaneee sa...

golden goose
hermes
kd 11 shoes
yeezy boost 350 v2
golden goose outlet
kyrie irving shoes
canada goose
supreme clothing
offwhite
michael kors handbags