Summa sidvisningar

torsdag 27 januari 2011

F-b skit!!

Trots min crazy sömnad går som dansen,så skall  det alltid  komma något problem.Eller hur?.Man får inte vara glad hela arbetet igenom.Eller kanske är det "bara" jag som blir drabbad??

Sömnaden gick så bra igår igen .Så idag hade jag tänkt visa upp ett helt färdigt arbete,med quilt och allt!!.Men det blir nog inte så .Tror det hela går till scrapslådan igen.

Stygnen ,övertråden ,undertråden och jag är inte överrens.F-B skit!!innan arbetet hamnar under saxen eller i scrapslådan såg det ut så här-Skall strax ge det en chance till,,skall kolla om övertråden kan vara gammal kanske....

Kram .kram   ps..glöm inte ärtsoppan idag...ds

4 kommentarer:

MIss Wattpads mamma sa...

Ge inte upp hoppet om quilten, den ser ju så läcker ut. Är det Janne som vill ha smörj kanske?

Lizzan sa...

Ge inte upp, låt det bara vila ett tag, sen så ska du se att det går som en dans. Ser riktigt läckert ut...
Jag tar och hoppar över ärtsoppa även denna torsadg, men idag blir det iaf svampsoppa....
Kram Lizzan

Ammi sa...

Ge inte upp Eva, du som är så klok kommer att fixa detta !! Jag har förberett kräftsoppa, tillbehör, kräftstjärttar/ yoghurt/ hembakat bröd o goda ostar.

Anonym sa...

Tjena tjejen! Men herrejösses! Inte hundan ska du KASTA detta täcke! Det är ju SÅÅÅ himla snyggt! Jätteläckra färger och tyger! Jag vet precis hur det är, jag syr också stora täcken. Och blir helt tokig när symaskinen och jag inte kommer överens.. Det blir så vissa dagar, helt oförklarligt.. Lägg täcket åt sidan och låt det vila någon vecka. Sen blir du nog sugen på att göra det färdigt. Blir du sen förb**d när du ser det färdigsytt, så kan jag garantera dej att det finns flera som gärna vill överta det.. Så ge inte upp! Täcket kommer att bli underbart vackert när det blir färdigt! Då har du sytt ytterligare ett konstverk! Jag ser fram emot att se det färdiga täcket vartefter.. Jag ska äta soppa idag, dock inte ärtsoppa, men Cambridge-soppa är jättegod den också. Garv och garanterat lättlagat också.. Hälsningar Ewa