Summa sidvisningar

måndag 17 januari 2011

Ekorrsjuka...

",,,verkar fler än jag vara drabbat av,så skönt att inte vara ensam.Vore det inte trevligt att träffas och diskutera våra "problem".Vi kanske tom. kan söka EU bidrag till våran lilla? förening????"

Jag berättade snabbt igår om paketet jag fick från Anna ,butikenannalunda.Idet låg bl.a detta.Boken som Anna-Pia Rassmussen kommit med,,,EN helt underbar quiltbok....Flowerpower patchwork.
Och desssa knappar ......mumma,ja, de finns i boken och givetvis beskrivning till.

Det mörkröda tyget har jag beställt 3,5 meter utav,som vanligt,så kommer det att bli en big quilt.Men först skall det tvättas och strykas.

Igår kväll efter Solsidan ,frågade min kära man ,skall du sy hela dagen??Nej,, fick han som svar ,jag ska BARA quilta färdigt mitt lilla täcke först.Så fick det bli,tyvärr hann jag inte sy på lukkekanten ,,tiden tog liksom slut.Men idag är det måndag, ny vecka och nya utmaningar, så jag hinner säkert det om en stund.Detta lilla täcke är sydda med scraps 1x2 inch.

Ha en bra dag!!Kramar

9 kommentarer:

Gudrun sa...

Ekorrsjuk är nog ingen svårbehandlad sjukdom eller vad tror du?:-))
Boken är helt underbar,håller med dig.

Maja sa...

Gulliga evaj. Det är nog tur att vi bor så långt ifrån varandra! Vi skulle aldrig få något gjort om vi var närmare, eller skulle vi få massor ur händerna, kanske???
Allt ekkorr-material packas ner i den gröna tunnan och klappas på och dröms om! Ska kolla upp boken! Kram Maja

Elisabeth sa...

Vi är många med denna sjukdom, så vår förening skulle nog inte bli så liten... Men tänk vad trevligt vi skulle ha när vi träffades!!!

Jag har en lugn dag då jag laddar upp inför nattarbete och då går det inte att fastna i något som har med tyg att göra.

Kramar!
Elisabeth

evaj sa...

Boken är helt underbar,tycker jag ,,men så gillar jag Anna-Pia oxså och har gått kurs för henne hoa Anna ,butikenannalunda.Nu kommer A-P till Förslöv den 19/3 på Annas mysdag!!
Tänk med en stor härlig träff med bara ekorrar,vore väl mysigt!!
När vi talas vid Maria så gäller lukkekanter fr. och med nu!!HAha ...ha det gott var ni än befinner er i vårat avlånga land.

Lena P sa...

Så söt täcker blev.

Hoppas de inte hittar något mot ekorrsjukan ;o)

Eva Karlsson sa...

Snyggt jobbat Eva !!!!
Har sytt ihop mitt lilla täcke idag.
Funderar på att göra en rad till.

evaj sa...

Hej min syrra!!!Tycker jag absolute du ska göra så sjunker scrapsen i din ""bamse"" låda!!!!Skall bli så kul att få se din topp färdig,,längtar!!!Kram från Apelviken till Träslövsläge

Sussie sa...

:0) Det blev jättesött, det lilla täcket!
Kramen/Sussie

yanmaneee sa...

christian louboutin
golden goose
curry 4
jordans
air max 2019
off white nike
jordan 11
hermes birkin
curry 6 shoes
jordans