Summa sidvisningar

måndag 14 februari 2022

Show and Tell Monday!! nr 475

 VALETINE´S DAY!!!!💓💔💕💖💗💘 to you all!Ja precis som varje år firar vi Alla Hjärtans dag på olika sätt .En del vet knappt om dagen medan den för andra är väldigt stor och betyder jätte mycket.

Och det är så skönt vi får göra precis som vi vill. Jag har iaf. gjort mig till och sytt ett scrapstäcke med hjärtan och lagom till dagen så har den blivit klar.

135x195cm är den i storlek och sytt av överblivna charmpacks kvadrater och liknande .Jag har satt i min favvo vadd 80/20 och quiltat den traditionellt för oss som inte alltid vill lägga ned veckor på detta (inget rätt och inget fel)Quilten hänger ihop och ångrar jag mig så kan jag fortsätta att quilta den.Tidigare sydda hjärte alster.
                                         Allt material kommer från Anna med Butiken Annalunda på Storgatan 11 i Ängelholm  Hoppas att dessa bilder inspirerar er till att göra lite egna hjärtan, tips Charmpack är perfekta att jobba med!!Finns även förpackningar med  helt röda kvadrater i olika mönster och nyanser!!

Hjärte 💞💙💚💛💜💘kram från Bambi E_s9pHa_bWQZUDmnPjw2bxNXey6liosfdlquD5BaPz3W4Jse4pYPifRecT0mvy7lcK_zepSaKOfpscW7_-lub-VDszxnhugJDnmvUoTvA9Jjj5g" width="156" />