Summa sidvisningar

fredag 31 december 2021

Finish it up Friday!! The last day 2021

 


Idag så är det nyårsafton 2021 och vi lämnar detta år bakom oss med ett ord CORONA och vi får gå in i nästa orörda år precis på samma sätt. Detta är så tragiskt  tråkigt och jobbigt. Men vi får inte ge upp utan hjälpas åt å mycket vi kan .Vi quiltare är faktiskt lite förskonade med tanke på våran underbara hobby vi har och kan ta till när det är  jobbigt och tråkigt. Glöm inte detta!!!!!Färg form tyger mönster gör iaf. mig så glad och jag drömmer mig bort till min lilla underbara värld.

Jag har haft tur under 2021 och fått vara med på mycket roliga saker och haft turen och klarat mig från denna sjukdom och det är jag evigt tacksam för. Även om vi nu åter är inne i en negativ fas och har alla restriktioner att rätta oss efter så hoppas och tror jag att snart så blir det bättre så vi kan träffas igen .Kramas det blir det nog inte på ett bra tag om det blir någon gång framöver. men jag/vi hoppas!!!!


Coffee Chalk Placemat Panel från Butiken Annalunda   och designat av Wecker- Frisch Janet

 sydda av mig Bambi blir årets sista bild och sytips.Dessa underbara underlägg !!Vadd In-R-Form perfekt även till detta  ändamål och inte bara väskor och necessärer.  Finns att köpa  hos Anna.Med dessa rader och bild vill jag tacka er alla som följer mig här samt  passa på och önska  Er


ETT GOTT NYTT ÅR!!


Vi syns snart här igen  /BAMBI💕