Summa sidvisningar

söndag 30 augusti 2015

En härlig helg!!

Min quilthelg började i fredag då jag tog bilen ner till Förslöv och hälsade på samt fick ett boende över natten hos Anna Bengtsson för att på lördagsmorgon åka vidare till Danmark och det Danska quiltförbundets  årsmöte i Roskilde .

Men först var jag ju bara tvungen att botanisera i hennes quiltbutik och fick då husera precis alldeles  själv ,,vilken lycka. Och detta kan jag säga var inte lätt för butiken var så  full av nyheter och det ena tyget efter det andra var bara mysigare än det andra...men med Annas hjälp så var jag/vi tillsammans klara vid midnatt!!!

Lördagen började bra med ett perfekt resväder och bussen fylldes snabbt av dryga 60 quiltande Bönor med riktning Roskilde.
Jag kan berätta att vi var inte ensamma med att besöka denna tillställning trångt och glatt samt varmt var det samt givet massor att titta på.Jag kan undra hur många svenska quiltare vi egentligen  var där

Ett glatt gäng mötte vi !!och kända är de också.....


.

Jag kan berätta att inte ett enda tyg åkte med mig  hem ifrån vårat grannland.Lite eller mycket kan jag säga att jag var bortskämd från dagen innan men går man in på plånboken och det ekonomiska är med den danska valutan så hög att priserna är höga där och det mesta finns också i våra svenska affärer till under eller samma pris.
Det är klart att när man åker så här så skall man väl unna sig det man vill ha och tycker om och inte alltid titta i plånboken.
Våra danska vänner hade gjort ett fint årsmöte och det är alltid så trevligt att mötas kramas och få inspiration!!
Apropå inspiration så hoppas jag att ni har det imorgon på Visa och Berätta måndag!!NR 100!!Stöd Afganska kvinnor hade en monter på utställningen.

 
Och där såldes det små handsydda block från de Afganska kvinnorna och denna quilt kommer just därifrån.


När dessa rader och detta inlägg är till enda skall jag slänga mig över mina påsar....och riktigt gotta mig!!Solen lyser även idag och en stund under dagen blir det nog altanen och den nya Love Patch Quilting tidningen.

Hoppas vi syns imorgon!!Bambikram

2 kommentarer:

Carmen sa...

Det var jättekul att träffa dig och Anna igår. Jag handlade inte heller så mycket. Jag tycker också att valutan gör att det blir dyrare eller samma pris som här hemma. Då gynnar jag hellre de svenska butikerna. :)
Kram

Quilt och Söm sa...

Du verkar ha haft en fantastisk helg!
Kram